W co teraz grasz?

Obecnie gram w Symulator Farmy 2009 na język niemiecki Landwirtschafts Simulator 2009. :-P
Mafia :D Jestem przy Omercie
Ja gram teraz w fife08, mafia i czasem symulator farmy09 ;-)
Ja gram (chce grać) w nfs underground 2 ale mam mały problem bo niestety kiedy wkładam płytę nr.1 nie wyskakuje mi autorun i jak chcę uruchomić go przez setup to mi piszę włóż płytę nr.1
co by tu napisać?
Fifa online, polecam fanom piłki nożnej, oraz od czasu do czasu Arma 2.
"Next time... There'll be no next time"
PES 09, Mafia, Assassins Creed I i II, Wiedźmin.
Obrazek
Mafia
Doom :-D
Fallout 3
Te gry za każdym razem mnie wciągają i przechodzę po kilka razy pod rząd.
Teraz gram mniej ,bo czekam na Mafię ,więc nie gram godzinami. Ale nie ma to jak rozerwać się przy Co-P Zombie Call of Duty: World at War lub też poczuć się jak żołnierz w Armie II.
Fan of Tommy Gun :D
Staram się do premiery Mafii 2 poprzechodzić różne gry, no i póki co przechodzę pomału EfLC, a dokładniej BoGT :)
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
Aktualnie gram w Mafię - tak dla przypomnienia i rozgrzewki przed II ;) Jestem już przy końcu gry (Chwila relaksu).
Obecnie "męczę" GRIDa. I od czasu do czasu swobodna jazda w Mafii.
Vampire: The Masquerade Bloodlines. Gra jest przegenialnym cRPG-iem, i nie wiem jakim cudem nie grałem w nią wcześniej. Faktem jest, że w Bloodlines używany jest bardzo zaawansowany angielski, samemu czasem ciężko mi zrozumieć o co chodzi w danym momencie, ale ogólnie bez większych problemów. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam.
nivener napisał(a):
Faktem jest, że w Bloodlines używany jest bardzo zaawansowany angielski, samemu czasem ciężko mi zrozumieć o co chodzi w danym momencie, ale ogólnie bez większych problemów. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam.

Dokładnie z tym angielskim to trochę tam przesadzili,miejscami też miałem problemy, ale gra jest mistrzowska, grałem w nią parę ładnych lat temu.POLECAM
Aktualnie molestuję kolejną część Prince Of Persia, a mianowicie Zapomniane Piaski. Wg mnie najlepsza część serii :-)
Obrazek
Siupak19 napisał(a):
nivener napisał(a):
Faktem jest, że w Bloodlines używany jest bardzo zaawansowany angielski, samemu czasem ciężko mi zrozumieć o co chodzi w danym momencie, ale ogólnie bez większych problemów. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam.

Dokładnie z tym angielskim to trochę tam przesadzili,miejscami też miałem problemy, ale gra jest mistrzowska, grałem w nią parę ładnych lat temu.POLECAM

.... Przesadzili z angielskim? Błagam was. Gra jest trudna w oryginale ale taka też musi być z racji na setting i panujący w Wampirze klimat. Zapytajcie kogokolwiek kto zna Świat Mroku. Pamiętajcie też, że w niektórych wypadkach nie wszystko ma być zrozumiałe w pełni. Weźcie sobie takiego Malkaviana, skazanego na życie wieczne życie w szaleństwie.

Anyways - zgodzę się, że gra super. Oprócz tego, że się biega i się strzela, to ma sporo zalet rasowego Role Playa. Grę warto przejść parę razy, bo w zależności od tego, czy gramy szalonym Malkavianem, potężnym Tremerem, charyzmatycznym Ventrue, czy też Brujah zabijaką, gra wciąga. Jedyny mankament, to, że gra nie była dopracowana.
Obrazek
- M a f i a P B F -