W co teraz grasz?

Ja w Gta 4 i gta 4 EFLC ta gra jest super na full detalach na luzie i jeszcze BF BC2 [Batlefield BadCompany2] i sporo innyc np Resident Evil 5, Flatout Apokalipsa, Blur, Split second ale to i tak wymiata ake są inne.
To ja dorwałem ostatnio zeszłoroczną grę, Fifa 09 oraz już jakiś czas pocinam w Unreal - wszystkie części Antologii.
Obrazek
Obecnie zapylam w Medal of Honor Airborne w multi oraz gram w EFLC.
Obrazek
Póki co gram w Just Cause 2. Na początku gra wydawała mi się beznadziejna, ale powiem szczerze że się wkręciłem ;) Postaram się ukończyć przynajmniej główną fabułę (jaka jest, taka jest, ale trzeba skończyć). Potem tylko MAFIA na rozgrzewkę przed drugą częścią ;-)
Ktoś wspomniał parę dni temu na SB o Half-Life 2 i od razu sobie przypomniałem, że mam tą grę gdzieś na płytce. Zainstalowałem i nie gram obecnie w nic innego. Fizyka jest świetna, fabuła również (sprawnie kontynuowali story z jedynki) i ogólnie bardzo mnie wciągnęła.
Jak tak, to koniecznie rozejrzyj się za dodatkowymi epizodami i GENIALNYM dodatku Portal - jest świetny, choć czasem "plansze" bywają monotonne, to warto go skończyć dla wspaniałego zakończenia.
Obrazek
- M a f i a P B F -
No tak, słyszałem o epizodach, teraz jakoś ma wyjść Epizod Trzeci, jednak z tego co wiem, cała seria Half-Life tworzy jedną całość, więc chcę wszystko przejść po kolei. Jedynkę już mam za sobą, teraz jestem na początku dwójki. Z tego co wiem, Portal jest jakimś drobnym uzupełnieniem historii HL, więc najpierw wezmę się za Portal, a potem za epizody.
Portal uzupełnieniem raczej nie jest, choć nawiązuje do swojej "matki" ale nie na tyle znacząco aby miało Ci to zepsuć rozgrywkę, jeżeli w złym momencie go odpalisz. To raczej drobne nawiązania, smaczki.
Obrazek
- M a f i a P B F -
No więc odpalę go po przejściu HL2, a potem epizody. Trzeba się wziąć za Portal, bo w przygotowaniu jest już druga część przecież :-)
Ostatnio pogrywam w Burnout Paradise: The Ultimate Box i Assassin's Creed ;-)
Keep your friends close, but keep your enemies closer. - The Godfather
Mój brat cioteczny, znalazł moje zagubione Simsy 1. No to zainstalowaliśmy je i postanowiliśmy wgrać dodatki: Balanga, Randka i Wakacje. Teraz sobie grywam w tego mieszańca :-)

Grałem jeszcze w dwójkę, ale sąsiadka zepsuła... A trójka nie chodzi na moim sprzęcie :-?
Ogólnie rzecz biorąc - jestem fanem nie tylko Mafii, ale także Simsów :->
Star Wars Battlefront II, Wiedźmin, Tactical Ops.
Obrazek
StarCraft II i MW2 - Muliplayer
GTA: EFLC multiplayer
Ja przechodzę po raz "kilkunasty" Mafię :mrgreen: Chcę jeszcze raz przejść przed premierą dwójki :-D