W co teraz grasz?

Singularity oraz Prince of Persia Zapomniane Piaski
Ja gram w residenta evil 4 na normalnie na polu jestem.
Mówie prawde nawet kiedy kłamie.

Człowiek z blizną
Ostatnimi czasy zagrywam się w TDU, nie potrafię przestać. ;) No i nieźle napaliłem się na Trainz Classic, choć trochę już mnie nuży. Mimo wszystko, gra warta zobaczenia, choćby dla samej Boga Island.
In God we believe.
In Metal we are.
In Mafia we play.
Dzisiaj (tzn. wczoraj) nabyłem The Heavy Rain. Coś świetnego! Gorąco polecam ;-)
Najpierw pobrałem demo z PlayStation Store, potłukłem kilkanaście razy, gdyż gra tak mnie wciągnęła i zdecydowałem się ją kupić. To był mądrze wydany hajs.
Obrazek
Ostatnio pogrywam w Heroes of Might and Magic III.
Świetna gra, chyba nie znam osoby która by w to nie grała.
Postanowiłem przypomnieć sobie te godziny zarywane przy niej. Poprostu istny klasyk.
Teraz gam w Alpha Protocol.
Better to die young, but with a pile of cash in your pocket.
Ja teraz gram w Max Payne 1 (klasyk), Fifa10, Need for Speed World (beta oczywiście :D)
A mi się udzieliła mundialowa atmosfera i odkopałem klasykę - Pro Evolution Soccer 6. Tylko ten beznadziejny komentarz Borka mnie dobija :-)
Ja łupię w świetny darmowy dodatek do gry Portal, którą wszystkim którzy nie grali bardzo polecam.
Red Dead Redepmtion:) Świetna gra, tylko trochę łatwa, ale ślicznie zrobiona.
Obrazek
A teraz dorwałem CoD 5 :D Przechodze na Veteranie
Jestem w trakcie zdobywania klucza do bety Medal OF Honor, więc już dziś pogram sobie w multi.
Obrazek
Grisha i jak Ci się podoba MoH? Też mam klucz, ale nie chce mi się ściągać :P
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
Bart gra się bardzo przyjemnie. Jak na betę ma parę poważnych błędów, ale gra chodzi płynnie u mnie na max detalach. Zabawa jest bardzo szybko, czasem aż za szybka.
Ogólnie polecam na pobawienie się.

Osobiście tej gry bym nie kupił, bo mnie aż tak bardzo nie jarają takie klimaty, natomiast na weekendy po godzinkę dziennie owszem.
Obrazek
Pograłem, pograłem, wyłączyłem i uruchomiłem Enemy Territory, mnie nie rajcują klimaty "nowoczesnej wojny".