II miejsce - Quiz 2014, I miejsce - Quiz 2013, I miejsce - Quiz 2012, Użytkownik Roku (2009, 2014)
1986
Grisha napisał(a):
barth89 napisał(a):
Grisha napisał(a):
Ja niestety w tego patcha najnowszego nie grałem, ale nowym Gothic'kiem stał się dla mnie Wiedźmin :P Arcanii nie mam zamiaru kupować...
Oj tak Wiedźmin, to udana gra. Za jakiś czas planuje ponownie ją przejść. Robi wrażenie. Mam nadzieję, że dwójką szybko wyjdzie (o ile wyjdzie).
Aktualnie pogrywam w STALKER cień Czarnobyla, ludzie ta gra ma KLIMAT! Idziesz sobie po Zonie i dosłownie boisz się żeby jakiś mutant Ci nie wyskoczył. Ta gra daje dreszcza. Na razie jestem w początkowej fazie gry, ale mapka jest super zaprojektowana. To jest super gra.
I chyba coś czego jeszcze w Polsce nie było. Gra nie ma dubbingu, nie ma napisów ona ma lektora. Myślałem, że będzie to głupio zrobione, ale głos lektora jest niesamowicie dobrany. (Jeżeli dobrze myślę, to głos podkłada gość który jest lektorem w reklamach na Polsacie).
Myślę że, to by było dobre rozwiązanie do Mafii II, lektor który czytałby kwestie bohaterów. Oczywiście opcjonalnie do wyboru gdyby ktoś chciał dźwięk w oryginale.
http://www.stalker-world.cba.pl
Polecam...stronka mojego kumpla :) Oni wiedzą WSZYSTKO o S.T.A.L.K.E.R'ze :) To tak jakby co
muore il bandito, la mafia vive