W co teraz grasz?

Grisha napisał(a):
barth89 napisał(a):
Grisha napisał(a):
Ja niestety w tego patcha najnowszego nie grałem, ale nowym Gothic'kiem stał się dla mnie Wiedźmin :P Arcanii nie mam zamiaru kupować...

Oj tak Wiedźmin, to udana gra. Za jakiś czas planuje ponownie ją przejść. Robi wrażenie. Mam nadzieję, że dwójką szybko wyjdzie (o ile wyjdzie).

Aktualnie pogrywam w STALKER cień Czarnobyla, ludzie ta gra ma KLIMAT! Idziesz sobie po Zonie i dosłownie boisz się żeby jakiś mutant Ci nie wyskoczył. Ta gra daje dreszcza. Na razie jestem w początkowej fazie gry, ale mapka jest super zaprojektowana. To jest super gra.
I chyba coś czego jeszcze w Polsce nie było. Gra nie ma dubbingu, nie ma napisów ona ma lektora. Myślałem, że będzie to głupio zrobione, ale głos lektora jest niesamowicie dobrany. (Jeżeli dobrze myślę, to głos podkłada gość który jest lektorem w reklamach na Polsacie).

Myślę że, to by było dobre rozwiązanie do Mafii II, lektor który czytałby kwestie bohaterów. Oczywiście opcjonalnie do wyboru gdyby ktoś chciał dźwięk w oryginale.

http://www.stalker-world.cba.pl

Polecam...stronka mojego kumpla :) Oni wiedzą WSZYSTKO o S.T.A.L.K.E.R'ze :) To tak jakby co ;-)
muore il bandito, la mafia vive
Ktoś tu wspominał o Call of Juarez, przypomniałem sobie bo dziś w sklepie zobaczyłem CD Action z tą grą, chyba się skuszę. Apropo Call of Juarez: Więzy Krwi, zobaczcie co konie potrafią : http://www.gry-online.pl/S014.asp?ID=443
"teraz już nie robią takich koni jak na dzikim zachodzie" xDD
O tak! Polecam CoJ! Tryb fabularny jest super, a i multiplayer mu nie ustępuje ;) Po prostu chce się grać :)
Ja tam w Lost Planet grałem ale przeszłem a teraz to się bawię modami w mafii :lol:
Counter Strike 1.6 (steam)
Obrazek
aj CS nie lubię go :evil: :evil:

wole Sniper Elite albo Medala
CS w porównaniu z ET jest mało wymagającą grą.

Ściągnąłem sobie H&D Deluxe. Muszę obcykać, bo trudne że szok.
Acozz napisał(a):
CS w porównaniu z ET jest mało wymagającą grą.

Ściągnąłem sobie H&D Deluxe. Muszę obcykać, bo trudne że szok.

Acozz uważaj żebyś się nie zraził do hiddena. Deluxe, to pierwsza cześć która mi nawet nie podeszła.
Dwójka + Sabre Squadron jest o wiele lepsza, czy, to graficznie czy za sprawą sterowania.
Obrazek
Jak ktoś by grał w CS'a 1.6 obecnie to niech napisze, chętnie pogram z kimś bardziej znanym ;) Wogóle to trzeba na jakieś multi całą stroną MT wejść xD
Obrazek
Postanowiłem zrobić sobie powrót do przeszłości i wyjąłem sobie z pudełeczka Gothica II dołączonego do jakiegoś numeru CDA. Nigdy go jeszcze nie przeszedłem do końca - teraz planuję to zrobić i jestem na początku rozdziału drugiego.
Mafioso napisał(a):
Postanowiłem zrobić sobie powrót do przeszłości i wyjąłem sobie z pudełeczka Gothica II dołączonego do jakiegoś numeru CDA. Nigdy go jeszcze nie przeszedłem do końca - teraz planuję to zrobić i jestem na początku rozdziału drugiego.

Ja też planuję w końcu zainstalowac Gothica II kupionego w Biedronce :-P
Ja po całkowitym remoncie mieszkania (2 miechy :-/ ) biorę się za Gothica 3 już po raz drugi. Ale teraz tak dogłębniej.

Ogólnie do końca roku chcę przejśc Gothica 3, Wiedźmina i GTA IV ze spolszczeniem. Mam nadzieje, że się wyrobie.
Aktualnie od czasu do czasu pyknę w GTA IV.
Obrazek
Batman Begins i GTA SA
W GRID'a i Euro Truck Simulator na kierownicy ;-)
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Ja przycinam w Saints Row 2, NBA Street: Homecourt i Race Driver Grid. W tej kolejności :)
Crunk Ain't Dead, Ho!