W co teraz grasz?

noFo napisał(a):
Saints Row 2

Muszę na wakacjach jeszcze wrócić do tej gry ;-)
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Ja dziś przeszedłem dodatek do Company of Heroes... Został mi do dokończenia World in Conflict i Splinter Cell Chaos Theory :)
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
Sinking Island
Przygodówka w starym stylu, to kocham.

Akcja gry toczy się na niewielkiej tropikalnej wyspie, na której nad dziką roślinnością góruje wysoka wieża – hotel. Niestety, pod wpływem jej ciężaru wyspa zaczyna tonąć.
Na przejście gry mamy około siedmiu godzin, po których następuje "Game Over" (ciągle upływa czas i wyspa ustawicznie pogrąża się w wodzie).

Właśnie robię sobie cappuccino i za chwile pogrążam się w grę.
Obrazek
ja gram w assassin's creed,BFH,republic commando i ras pyknę w Word in conflict i sudden strike 2
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
Za chwilę zagram w Brother in Arms Hell's Higway i zobaczymy :P
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Need For Speed Shift na kierownicy ;-)
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
Shift czy shit? :-P

Ja postanowiłem odświeżyć trochę moje stare giery i od jakiegoś czasu ponawiam grę Tomb Raider: The Last Revelation.
muore il bandito, la mafia vive
Shift.
Najlepszy NFS w jakiego grałem :-D
Na prawdę dobra gra, może rywalizować z GRID'em :-)
Zakupiłem sobie Arma 2, gra jest trudna do opanowania. Sterowanie jest tak rozbudowane, że trzeba kilku dni żeby, to wszystko zapamiętać.
W samouczku jest zadanie wylądować samolotem na pasie startowym, jest to cholernie trudne zadanie, a z tego, co wiem w kampanii jest misja wylądowania na lotniskowcu...
Ba wystartuj najpierw tym samolotem... To tez nie lada wyzwanie.
Zanim opanowałem start śmigłowcem minęło ze 20 minut, musiałem podlecieć do wzgórza wylądować i zabrać ludzi.
Oczywiście nie udało mi się, to nawet za 10 razem.
Gra jest bardzo realistyczna, tu naprawdę można zginąć od jednej kuli.
Polecam tylko hardkorowcom i osobom które mają czas na uczenie się podstaw opanowania gry w parę dni.
Obrazek
Właśnie dlatego, co napisałeś nie lubię takich gier jak Arma 2, czyli Taktycznych Strzelanek.
Wolę FPS'y typu Call of Duty, w którym jest od razu dużo strzelania ;-) A sterowanie jest proste jak drut.
Tropico 3 :P:P Viva la revolution :P
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Ja teraz pocinam w demko Live for Speed. Od dawna szukałem czegoś w stylu Forza Motosport tyle że na blaszaka i wychodzi na to że chyba znalazłem ;-)
Live for speed jest super, ale imho bez kierownicy to nie jest gra.
Obrazek
ja pogrywam sobie w GTA IV,cmr04,Ghost Recon Advanced Warfighter 2,oraz extra gierke(polecam przez internet :mrgreen: ) Hidden and Dangerous 2 8-)
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
COD 4 Modern Warfare :-)
MAFIA II
Czekam na premierę...