UpHill Race MafiaTown 2015 LH:MP

Jakie auto do wyścigu będzie najlepsze?
Ankieta wygasła 10 sty 2015, o 00:40
7% (1)
14% (2)
21% (3)
43% (6)
7% (1)
7% (1)
0% (0)
Liczba głosów: 14
Elegancko. Nikt nie przeoczy tego znaku hehe i za mapę też nie wyleci :D
Zapisz też mnie :)
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Zapisany ;-)
Obrazek
Dopisany

Masz numer 12
„An eye for an eye makes the whole world blind.”
~Mahatma Gandhi
Zupełnie teoretyczno-techniczne pytanie.
Po przejechaniu trasy testowym w single playerze pomyślałem, że przydałby się pilot mówiący do ilu gdzie zwolnić :D Czy dałoby się kiedyś napisanie skryptu dla użytkownika tak, aby wyświetlał mu się napis przy przejechaniu danego miejsca? I najlepiej inny napis dla innego użytkownika (jak kto sobie zapragnie).
Już nie mamy czasu na pisanie skryptu. Wyścig za niecałe 2 godziny. Mogę dodać mapkę z punktami krytycznymi i maksymalną prędkością. To jedyne, co mogę zrobić.
~Mahatma Gandhi
Spokojnie ta trasa ma jedynie kilka punktów newralgicznych przy których trzeba zwolnic a tak to się jedzie ;-)
Obrazek
Tom napisał(a):
Już nie mamy czasu na pisanie skryptu. Wyścig za niecałe 2 godziny. Mogę dodać mapkę z punktami krytycznymi i maksymalną prędkością. To jedyne, co mogę zrobić.

Teraz to wiem, pytam się tylko czy to jest teoretycznie możliwe.
I got used to it.
Może i jest ale po co angażować kogoś, jedzie się po trasie, są znaki informacyjne no i oczywiście trzeba dostosować prędkość do drogi ;-)
Obrazek
Racja. Brawura i nadmierna prędkość to główne przyczyny śmierci na drodze. Dlatego przedstawiam mapkę bezpiecznej prędkości:
Obrazek
Warto wspomnieć, że kto zginie niestety odpada z wyścigu. Tak będzie Fair Play. Tym bardziej zachowajcie ostrożność na trasie. Lepiej dojechać ostatnim, niż nie dojechać wogóle.
~Mahatma Gandhi
Mała rada ode mnie.
W Trautenbergu nie hamujcie ostro, przednia oś straci przyczepność i tył zacznie latać w lewo lub w prawo, opanowanie samochodu jadąc na klawiaturze jest wtedy dość trudne.

EDIT:
A tak mi się skojarzyło
"To nie jest kradzież, to jest podział."
No, jestem ciekaw jak to wyjdzie. Jak coś, to będę robił fotorelację, można wykminić taką wspólną, którą ładnie oprawię, więc jak będziecie robili jakieś screeny to mi je proszę podeślijcie :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Zgodnie z postanowieniem, zamykamy listę zawodników. Od tej pory nie można się już zgłaszać.
Ostateczna lista zawodników:
1.) EmpireVoyager
2.) jaro89
3.) DMateo07
4.) Tom
5.) SonnyCrockett
6.) Joguś
7.) mammix
8.) artibogus
9.) Szymon
10.) nivener
11.) Kevin
12.) Cukier
Regulamin dla przypomnienia:
Regulamin wyścigu MafiaTown 2015

1. Postanowienia ogólne:
-Biorąc udział w wyścigu, użytkownik oświadcza, że będzie przestrzegał regulamin i liczy się z konsekwencjami nieprzestrzegania go.
-Jeżeli nie zgadzasz się z regulaminem, poproś o usunięcie cię z listy zawodników. (Należy to zgłosić do Empire Voyagera, lub do mnie na PW)
-Złamanie regulaminu będzie karane dyskwalifikacją zawodnika.
2. Zakazane jest:
-Używanie bronii podczas wyścigu
-Posługiwanie się komendą ''/turbo''
-Celowe spychanie innych zawodników w celu spowodowania wypadku ich aut
-Obrażanie, wyśmiewanie i poniżanie innych uczestników wyścigu
~Mahatma Gandhi
Każdy kto będzie miał czy robić screeny to, proszę robić a następnie wysyłać do DMateo, on zajmie się ich obróbką aby stworzyć jakiś fajny album ;-)

Nie przedłużając. Miłej rozgrywki i połamania kierownicy :-)
Obrazek
Rozumiem, że ip dostaniemy na PW?