UpHill Race MafiaTown 2015 LH:MP

Jakie auto do wyścigu będzie najlepsze?
Ankieta wygasła 10 sty 2015, o 00:40
7% (1)
14% (2)
21% (3)
43% (6)
7% (1)
7% (1)
0% (0)
Liczba głosów: 14
DMateo07 napisał(a):
Też się zgłaszam, nadal jestem za Boltami Ace, będzie innowacyjnie, ewentualnie traktorami. Tak, żeby z jajem było, a nie tak zwyczajnie :-D

Za przeproszeniem.

Bolty Ace w wyścigu górskim to najgłupszy, najdurniejszy, najnudniejszy, najbardziej niedorzeczny pomysł i najbardziej bolesny cios zadany tej imprezie. Naprawdę chcesz się ścigać samochodem, w którym masz ZERO szans na dogonienie oponenta w przypadku jakiejś stłuczki? Wtedy ta zabawa straci kompletnie sens, będzie sobie taki jechał 10 okrążeń a reszta będzie mogła tylko pomarzyć o wyprzedzeniu, bo ani to szybkie, ani nie można liczyć na jakieś specjalne sztuczki.. Nic tylko jedziesz bez szans. Jadąc szybkim samochodem jest dużo więcej zabawy, szanse na dobre widowisko rosną i wyścig może mieć więcej okrążeń..

EDIT: Ktoś na SB parsknął coś o Niedzieli, może lepiej w Sobotę wszystko zorganizować?
"To nie jest kradzież, to jest podział."
Trwa głosowanie jakim autem będziemy się ścigać.
W pozostałych starciach, kto wie :-D

@UP: W piątek ustalimy co i jak dokładnie. ;-)
Obrazek
Też chętnie się zgłaszam (przy okazji witam z okazji mojego 1szego postu).
Jedno zastrzeżenie- kiedy chciałem przejechać podobną trasę "ot tak", często byłem wywalony przez serwer z powodu niestabilności. Może lepiej ustalić najpierw krótszą trasę i zobaczyć, czy to wypali?
Dopisany.
Trasa jak i jej pliki są stabilne oraz akceptowalne przez serwer, nie powinno być problemów z mapą.
Obrazek
Scren z mety dobry :D wg mnie listę zawodników także mógłbyś umieścić w pierwszym poście. Kiedy plus minus przewidywany start imprezy?
Dzięki za radę, przeniosłem do pierwszego postu ;-)

Zarys startu planujemy na niedzielę wieczorem? Tak żeby każdemu pasowało. :-)

Edit:

jednak sobota wieczorek ok 20/21
Obrazek
I tak preferuję Sobotę, najmniej zayebany dzień.
A skoro w głosowaniu wygrywa Traunberg, może zrobić dla niego jakieś specjalne malowanie? Mogę się tym zająć.
DMateo tworzy specjalne malowanie, możesz mu pomóc, napisz do niego ;-)
Obrazek
Regulamin wyścigu MafiaTown 2015

1. Postanowienia ogólne:
-Biorąc udział w wyścigu, użytkownik oświadcza, że będzie przestrzegał regulamin i liczy się z konsekwencjami nieprzestrzegania go.
-Jeżeli nie zgadzasz się z regulaminem, poproś o usunięcie cię z listy zawodników. (Należy to zgłosić do Empire Voyagera, lub do mnie na PW)
-Złamanie regulaminu będzie karane dyskwalifikacją zawodnika.
2. Zakazane jest:
-Używanie bronii podczas wyścigu
-Posługiwanie się komendą ''/turbo''
-Celowe spychanie innych zawodników w celu spowodowania wypadku ich aut
-Obrażanie, wyśmiewanie i poniżanie innych uczestników wyścigu
„An eye for an eye makes the whole world blind.”
~Mahatma Gandhi
Wersja Alpha malowania, jeszcze bez loga MTown.

Wersja Finalna

Safety Car na podstawie Flower Powera
No. To bryczka dla mnie już zrobiona. Pozostaje się tylko przygotowywać do wyścigu. Jadę jako Safety Car, więc nie będę się bezpośrednio ścigał. Poćwiczyłem już jazdę tym modelem na mapce wiejskiej i muszę powiedzieć, że całkiem nieźle mi idzie. Mam nadzieję, że sprawdzę się jako obsługa techniczna.
~Mahatma Gandhi
Mogę uzyskać dostęp do trasy żeby trochę poćwiczyć?
Trasa wyścigu będzie dostępna dla wszystkich o godzinie 20 +/-
Obrazek
Trasa to zwykły Free Ride poza miastem. Wystarczy go uruchomić. ;-)
~Mahatma Gandhi
Ćwiczyłem trochę we "FREE" i kawałek przez las tą wąską drogą wydaję się najtrudniejszy bo jak wylecisz to lądujesz w drzewkach, a po drugie jak zrobisz dachowanie to giniesz bo nasze autko nie ma dachu. Bez żywego ducha na drodze przejechałem trase w około 5:30. Jestem ciekaw ile kółek będzie w takim razie. Czekam z niecierpliwością na wieczór.Małe pytania: IP będzie podawane przez PW? i o której zaczniemy wbijać na serwer?