Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Sygnaturę osoby wyżej oceniam na...

jak już wcześniej wspominałem bardzo fajna sygnatura, moja ocena się nie zmieniła - 11/10 :-)
Zdjęcie z jakiegoś koncertu rockowego lub "metalowego". Samo w sobie nie jest, złe, ale rok temu się dowiedziałem, że za pokazanie tego znaku do jakiegoś włocha, możemy dostać wpierd..... (obrażamy jego matkę czy coś w tym stylu) W każdym bądź razie daje 7,5/10
Obrazek
Kac Vegas w Bangkoku? :D Nie wiem czy iść na ten film. Pierwsza część była fajna ale boje się że druga jest cienka.
Co do sygny to małpka na tle (bodajże) jakiegoś pokoju. Daje 8 :mrgreen:
Obrazek
Nie bój się CzarFace! Kac Vegas Bangkok jest wg. mnie lepsze od jedynki! Ten film trzeba zobaczyć! :mrgreen:

Twój avatar już chyba oceniałem (kiedyś tam :-P ) Żeby nie było daje 9/10 - bo się nie zmianił :-(
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
@RG13:
Pochodzę z Włoch, a moi dziadkowie z obu stron, czyli ze strony matki i ojca przywieźli do Ameryki włoskie zabobony. Nigdy nie zapomnę jak chadzałem ulicami, trzymając babcię za rękę, a ona na czyjś widok wykonywała ten gest (corna). Wtedy nie wiedziałem o co chodzi, ale z czasem zrozumiałem, ze babcia broniła mnie przed ludźmi rzucającymi nam złe spojrzenie(...). Czyli nie wymyśliłem, ale spopularyzowałem ten gest, zwłaszcza kiedy grałem z zespołem „Black Sabbath”, który szybko dał początek plotkom – mówi w jednym z wywiadów Ronnie James Dio, wokalista power metalowego zespołu „Dio”, niegdyś wokalista grupy „Black Sabbath”, uznawany za ojca znaku mano cornuta.

Sygnatury Filipa jeszcze chyba nie oceniałem. Zdjęcie trochę małe, ale ogólnie fajnie wygląda, podoba mi się, jest ramka, daję 8/10
Sygna ciekawa, aczkolwiek niema ramki ;[ Właściwie tu nie ma nic do opisywania, bo sam wyjaśniłeś;p.
Bardzo fajna. 9/10 za brak ramki :-)
@DOWN przez to że taka mała nie zauważyłem :->
Obrazek
@UP albo ja mam zwidy, albo Ty słaby wzrok, wg mnie jest ramka, tylko mała, ale jest :-P

Twoja sygna jest zajebista, no świetna, mimo iż nie ma fajnej laski to daję 10/10 Najbardziej podoba mi się napis L.A NOIRE ;-)
Obrazek
Twoja sygnaturka bardzo mi się podoba, butelka Jacka Danielsa bardzo do mnie przemawia :P Daje 10/10 :P
No stary :D Iron Maiden. Świetna sygna. Ocieka zajebistością, oj sorki, to zajebistość ocieka nią :D Daję 100/10. Świetnie dopasowane logo do obrazków z płyty "A Matter of Life and Death". ;]
Obrazek
Logo AC/DC, mojego ulubionego zespołu hardrockowego. Sygnaturka niezbyt kolorowa, ale nie jest źle. Dam 9/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
CzarFace napisał(a):
Tak jak kiedyś (chyba) oceniałem to dialog pomiędzy bohaterem "Taksówkarza Tomasza" Tomasza Angela wraz z Claudim Sterzo. Do tego napis "Piszę poprawnie..." Daję uczciwe 8
Obrazek
Sygnaturka bardzo fajna, przedstawia Eddiego, maskotkę Iron Maiden. Konkretnie jest to wizerunek Eddie'go z płyty "Seventh Son Of a Seventh Son". Dam 10
CzarFace napisał(a):
No stary :D Iron Maiden. Świetna sygna. Ocieka zajebistością, oj sorki, to zajebistość ocieka nią :D Daję 100/10. Świetnie dopasowane logo do obrazków z płyty "A Matter of Life and Death". ;]
Obrazek
Staty z BFBC2, wszystko spoko, tylko kdr musisz sobie wyrobić ;-) dam piąteczkę
Obrazek
Statystyki z Battlefielda. Nic ciekawego, żadnego wkładu własnego i jeszcze za dużo tego. Daję 4/10