Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Sygnaturę osoby wyżej oceniam na...

Jakiś pryszczaty gościu w okularkach, a w okularach fajne odbicie ;) Do tego nick napisany fajną czcionką, ale sam facet nie jest ładny ;d Na dodatek, kolor tła nie pasuje do koloru widoku - lekko-ciemno-zielony by pasował według mnie. Tak wgl. ten koleś przypomina mi Jimmy'ego z M2 ;]
Dam spokojnie 8
.P.S. Nie rób avka wyciętego z sygnatury, sam efekt nie jest ładny ;-)
Obrazek
Ciągle zmieniające się userbar'y i emotikona z GG i AQQ. Dam 7/10 bo drugi userbar jest pełen animacji tzn, że za dużo tam napakowane nie mam nawet pojęcia czy widziałem wszystkie :-P
Obrazek
Fajny, jakieś niebo, czy coś w tym stylu 8/10 ;-)
Obrazek They never fight alone...
Pomysł skopiowany od Xtra :-/
2/10
Obrazek
Bardzo mi się podoba 10/10 ;)
Obrazek
Jakiś cytat, może być, 7/10 ;-)
Obrazek They never fight alone...
Nie wiem co gorsze, czy kopiowanie pomysłu na synge Xtra, czy to co masz teraz :-/
2/10
Obrazek
Dość ładna panorama, 9/10, bo czegoś brakuję.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Fajny userbar "Mafia II" i napis "Empire Bay - the city of Mafia" , ładnie, schludnie , 8/10
Fiu fiu fiu, nice ;-) nawet very nice :)) Bardzo mi się podoba. Fajna rameczka, rozmiary trochę dziwne jak na sygnaturkę, ale i tak bardzo ładnie :-P
9/10
Obrazek
Bajkowa panorama, zachód słońca. Kojarzy mi się z Japonią, mangą lub czymś podobnym. Dość fajnie, moja ocena to 9,5/10
Aaale przystojny, ma jedynie małe problemy z cerą, ale to nic ;)) Pasuje do avatara, Kamil zawsze takie dobiera. Bardzo mi przypasił - 10/10.

@Down: Ja też tego nie rozumiem ;)
Obrazek
"Jestem kobietą, ty to nic nie rozumiesz" o wypraszam sobie ja jestem w stanie zrozumieć bardzo wiele zachowań kobiet, ale nadal nie rozumiem, czemu kiedy się malujecie to otwieracie usta xd
Wolałem wersję z rozkładówką Playboya (muszę przyznać, że za pierwszym razem uwierzyłem) ;D

8/10 :-P
Obrazek
Sygnaturka genialna daje 10/10 :-)
Obrazek
Stary, polski samochodzik :-> Nic dodać, nic ująć. Ładne ujęcie, podoba mi się kolor tła (chociaż to tylko tzw. biały kolor, jakoś wyjątkowo mi się podoba :mrgreen: ). Ogólne sygnaturka fajna ;-) 8.5/10