Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Sygnaturę osoby wyżej oceniam na...

Reklama - 1/10
Obrazek
Zero własnej twórczości. Sygna z informacją o ostatnich grach (takie obrazki chyba nawet miały własną nazwę, ale jej nie pamiętam) Nie wygląda to najgorzej, ale mogło być lepiej :-P
6/10
Obrazek
Piękny zachód słońca. Ładnie uwydatnione kolory. Dam 10/10

@DOWN: Ile razy mam powtarzać, że tytuł mojego serialu to "Taksówkarz Tomasz"?!
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Konwersacja z "Tomasz eliminuje wrogą korporację" - świetnego serialu przedmówcy. Co tu dużo mówić 6/10.
Jeśli sam robiłeś tą sygnę, to tylko pogratulować talentu graficznego. Bardzo mi się podoba. Fajny motyw z tłem pod lekkim nachyleniem. Spokojnie można dać 10/10 :-P
Obrazek
Już wcześniej oceniałem twoją sygnaturę, bardzo ładny wschód słońca, dziś dam 10/10 :)
Yyyy.... Małysz. Jako, że go lubię to postawię 10/10. Tak poza tym to ładny obrazek.
Fajna sygnatura, pan w kapelusz na pierwszym planie, w tle policjanci (bardzo fajne tło). Dostaniesz 10/10 :)
Skacz Małysz skacz! Fajna 10/10

Ten pan w kapeluszu to L.A Noire :D

U mnie w obrazek można kliknąc
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Słabo: jakość żałosna, mały obrazek, kształt w ogóle nie podobny do rozmiarów sygny, a tekst z Mafii II z błedami :-|
3/10
Obrazek
No cóż twoja sygnaturka niezbyt mi się podoba. Słabo widoczna miniaturka zdjęcia i zbyt duży napis, napisany kolorem, który w ogóle do niczego nie pasuje no i jeszcze błąd. 4/10

Dlaczego mnie uprzedziłeś? ;D

Drugi raz dziś oceniam twoją sygnaturkę, jak już mówiłem piękny zachód/wschód słońca, bardzo fajna, podoba mi się, 10/10
Uwielbiam Małysza więc dam 10/10 :-) . Szkoda że kończy kariere, przynajmniej wiedział kiedy skończyć.
Obrazek
Bardzo ładny Polonez. Lubię samochody z PRL'u więc daje 10/10. Poza tym sam obrazek jest wyraźny i ładnie dopasowany.

foka970 napisał(a):
Ten pan w kapeluszu to L.A Noire :D

Foka - ten facet w kapeluszu nie nazywa się L.A. Noire. L.A. Noire to nazwa całej gry, a bohater nazywa się Cole Phelps ;)
Sygnaturka fajne

Daję 9/10
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Jak zwykle rozmiary powalające :-| Dodałeś ją jakoś po emisji Mrocznego rycerza w tvn. Tekst obok tylko pogarsza efekt wizualny, już lepiej by było bez tekstu. Słabiutko :-(
2/10
Obrazek