II miejsce - Quiz 2014, I miejsce - Quiz 2013, I miejsce - Quiz 2012, Użytkownik Roku (2009, 2014)
1986
Masterpiece zaklęty w obrazku. Bardzo ładnie wykonana sygnaturka, można powiedzieć, że klimatyczna, od razu chce się wracać wspomnieniami do wakacji i zachodów słońca. Jeżeli mam dać jakąś ocenę, to dam 9/10.
Napis po włosku, który oznacza chyba coś w stylu "śmierć gangstera, życie mafii". Do tego obrazek z gangsterem wydychającym dym papierosowy, angielskiego napisu chyba nie muszę już tłumaczyć ;) Ogólnie to pasuje do avka, podoba mi się, daję 8/10
Choć w sygnie jest tylko napis, który sam w sobie zasługuje na max trójkę, to w połączeniu z avatarem dam dyszkę (brakuje tylko obciętego serdecznego palca ).
Tak jak kiedyś (chyba) oceniałem to dialog pomiędzy bohaterem "Taksówkarza Tomasza" Tomasza Angela wraz z Claudim Sterzo. Do tego napis "Piszę poprawnie..." Daję uczciwe 8
Przebiegłe oczy Golluma, nigdy nie lubiłem tego zasrańca , ale sygna niezła Dobra kolorystka, nie oczojebna, spokojn, wręcz lodowata, podoba mi się 9,5/10