Polish Mod - wątek zbiorczy

@UP: airplane-mod-v1-0-t1582.html?hilit=airplane#p26540
Tu masz linka do patcha 1.0

Muszę się wypowiedzieć na temat tego moda, bez obrazy ale to shit nie mod. Tylko nakładka na Ikarus Moda, a szkoda bo ładnie się zapowiadał. A autorze ja to bym się podpisał jako wydawca moda, a nie jego wykonawca, bo gówno w nim zrobiłeś a wielce się reklamujesz. Już kiedyś ja lepszą nakładkę zrobiłem sobie sam, aż szczerze mi szkoda tego czasu na pobranie tego moda. Nie polecam tym którzy znają się na rzeczy. Naprawdę słabo, bo nie ma co słodzić tu.
Hm nie pobierałem go ale jak dosia mówi że to nakładka to powinieneś wydać "Polish Moda" jako addon do Icarus moda. Bo jakby na to nie patrzeć to jesteś złodziejem w tym momencie :P Równie dobrze mógłbym pobrać icarus moda, zmienić model postaci na inną i wydać mod pod nazwą "Fkin Awsome Mod".

I z tego co widzę to mod kuśtyka :P
Każdy ma jakieś problemy.
MODDB nie uaktualniony (http://www.moddb.com/mods/polish-mod2)

To tyle co mam do powiedzenia. Polish Mod zapowiadał się świetnie. Ale coś mu nie wyszło :P
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Dokładnie, tak jak Slovak Patch wyszedł od Menju do Ikarusa, tak i ten mod powinien wyjść jako addon. Do tego nie wszystkie auta są z tych dwóch modów są, bo znajdują się inne (nie zamieszczeone w wymienionych modach). Naprawdę szkoda po "wydawca" zjebał sprawę i to ostro,
Tę sytuację ja już dawno przewidziałem (cyt. "Mnie najbardziej ciekawi to, czy ten mod pokaże przyzwoity poziom wykonania."). Dlatego już wcześniej całkowicie odciąłem się od tego tworu.
Jeśli zebrałaby się naprawdę dobra ekipa, to jestem nawet gotów powrócić do Mafii i zrobić tego, owianego już legendą, moda.
Jak to mówią, do trzech razy sztuka :-)
Obrazek
A mnie dziwi że komuś takiemu oddałeś Moda do dokończenia, lepiej mógł zaginąć w otchłani internetu. Można by powtórzyć, jakby co to mogę się dołączyć (ponownie (bo szkoda mi tego ))
dlaczego nie ma moda do ściągnięcia na stronie głównej MT .? ;-)

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Bo jeśli użyto tu modeli i skryptów z Ikarusa, to ten mod jest nielegalny (Póki "autor" nie opublikuje zgód autorów oryginalnych tychże skryptów i modeli. Tak więc chyba wyjaśniłem co nieco.
Dokładnie Zdzichu, lepiej zbierz sobie ludzi albo sam dokończ. Oddałeś pracę komuś kto spieprzył efekt. Nie pobierałem i gdy tak to wszystko czytam, nie zamierzam pobierać.
muore il bandito, la mafia vive
Dobra, mogę wrócić, ale pod następującymi warunkami:
-nie będę "szefem" moda
-ani jego zarządcą
-nie ja będę zbierał ekipę
Chcę być zwykłym "robolem", któremu zleca się zadania. Nie na odwrót, bo skończy się tak jak moje dwie poprzednie próby zrobienia Polish Mod'a. Czasu oczywiście mam dużo mniej niż kiedyś: w tygodniu półgodziny dziennie; w weekend oczywiście więcej.
Teraz niech tylko zgłosi się zarządca i mnie zatrudni :-)
Obrazek
Ja jeszcze nie korzystałem z Polish Moda, więc na razie nie wpycham się do ekipy :-P Choć może to zrobię, bo widzę, że opinie nie są najlepsze :-/ . Ale jeszcze zobaczymy.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
ja również potwierdzam... nie potrzebnie ściągałem... mogłem sobie ściągnąć modele polskie i bym miał prawie to samo... to teraz czekamy na IIWW mod... cukier w Tobie nadzieja... ;-) myślę też że ten mod zostanie zrobiony na nowo tak jak pisano o nim na początku...

Jak w temacie. Co o tym sądzicie?
Obrazek
Oczywiście, że tak! Tylko żeby było do wszystkich wersji Mafii.
Obrazek
Jak najbardziej.Ten polish mod to zwykły addon
do Ikarus Moda.Auta spoko,ale tekstur mało zostało zmienionych :-/
Obrazek
hmmm tylko tyle odpowiedzi? chyba nikt za reaktywacją nie jest... :-/