Polish Mod - wątek zbiorczy

Pewnie będzie.
Obrazek
a moskwicz vovana z gta4 ??????
Mam małe pytanko czy Dacia 1100 się nadaje do modu bo konwertuje ją z GTA SA :mrgreen:
Kiedyś ją nawet zacząłem konwertować, ale model był bardzo słaby i zrezygnowałem. Jeśli tylko chce ci się, to jak najbardziej się nadaje:)
Obrazek
Wiem że model słaby, co do konwertu to go skończę i dam screeny
No nie mogę z tobą,zinterpretowałem to jako że te auta będą w modzie i będą jeździć po drogach,nie każdy rozumuje to tak jak ty,nie jestem jasnowidzem i nie wiem jak ty interpretujesz "samochody użyte w modzie". Dla mnie jeśli jest tak napisane to te auta tam będą i będą jeździć po drogach.Po prostu inaczej na to spojrzałem.

Zdzichu napisał(a):
Wam się chyba wydaje, że skoro na liście jest 70% Polonezów, to i w grze 70% samochodów na drogach to to też będą polonezy. Błąd.

Cóż to dla mnie zabrzmiało jako że masz zamiar zmienić liste i np wywalić kilka polonezów i wstawić coś innego.Czyli że poprostu lista może się zmienić.

Zdzichu napisał(a):
Ty mówisz na serio czy rżniesz głupa?

Czy dla ciebie "rżnięciem głupa" jest inne spojrzenie na sprawe?.W tym też mnie nie zrozumiałeś.Nie mam zamiaru tracić czasu na pisanie postów w których udaje że nic nie wiem,myśle że ty też nie więc daruj sobie takie odzywki.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Ty chyba nadal nie rozumiesz...
Obrazek
Zrozumiałem to już wcześniej jednak uczepiłeś się mojego troche innego toku myślenia.Wytłumaczyłeś mi o co tobie chodziło,a ja jak na to dawniej patrzyłem.Nie chciałem żeby wynikła z tego jakaś kłótnia.Jeśli napisałem jak na to dawniej patrzyłem to nie znaczy że nadal tak myśle.
To jest temat raczej na rozmowy o motoryzacji w Polish Modzie, a nie na rozmowy na temat innych toków myślenia. Koniec OT
Cóż więc wracając do tematu ok 70% aut w grze to Polonezy,ok. Prototypy nie będą jeździć na drogach,w porządku jest logicznie.Jest 26 Poloznezów i naliczyłem chyba 6 prototypów(jest 5 ale model Racing raczej nie jeździł po drogach),czyli ok 20 aut seryjnych to Poldki,czyli nadal decydująca większość.Mod jeszcze nie jest ukończony więc nie wiadomo jakie auta na pewno będą w grze.Tak na koniec pytanie do autora czy lista może się jeszcze zmienić? tzn czy jakieś auta będą dodane a niektóre wyrzucone?

PS:Dzięki Dosiu zdążyłem to zauważyć jednak nie mogłem od razu edytować posta gdyż nie było mnie przy komputerze.Małe niedopatrzenie.

PPS:Zdzichu nie sprzeczajmy się już po prostu się nie zrozumieliśmy. ;-)
Na pierwszej stronie masz listę aut.
Przy prototypach masz w nawiasie (prototyp)
Nie gadajcie o liście co z nią tylko ją zapełniajcie nowymi autami ;-)
Ja może jeszcze dzisiaj wydam Zastavę 1100p. W sumie to zostało zrobienie 5 kolorów + 5 rejestracji i instalator. Ale teraz moja działalność będzie trochę ograniczona, bo jest koniec roku i trzeba oceny podciągać, a druga sprawa to to, że zaczął się sezon i trochę roboty koło domu jest.
Obrazek
Zastava gotowa:
http://www.mediafire.com/?mjo2zmgd2mm
Obrazek
A więc tak... Nie znam się nic a nic na moddingu, dlatego też tego nie zrobię. Tylko zaproponuję, aby pieniędzmi zamiast dolarów ($) były złotówki. Można też zrobić, aby za np. zabicie gangstera dostawało się mniej tych złotówek (500 od łebka? trochę dużo...) oraz zrobić przelicznik na "nasze" (np. za taxi, aby pasażerowie mniej płacili, ponieważ płaciliby "naszymi").

Pozdrawiam,
Rnaki