Polish Mod - wątek zbiorczy

Waśnie chodzenie policjantem niema nic wspólnego z tym modem. Ten mod po prostu zmienia tekstury i inne duperele a nie całe misje
Licze na to że na rogach nie których ulic będzie widnieć taki (niewiem jak to nazwać.. zrozumiecie) okrągły blok betonowy z ogłoszeniami ponadto widziałbym również taką sytuacje jaka jest tutaj :
3.57 http://www.youtube.com/watch?v=4QS0dNtGe8U P
Plakat Bohdan Łazuka widzę taką sytuacje przed teatrem w Lost Heaven czy to nie świetny pomysł ?
Edit :
Ludzie z butelkami z mlekiem mogli by chodzić w takich dzielnicach jak robocza itd ;P
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
pomysł dobry tylko wiesz, na takie duperele trzeba by było dużo czasu poświęcić a to niejest aż tak konieczne. To czy to zostanie zrealizowane to zależy tylko od zdzicha.
Jednak ja widzę w tym to coś...
Włączamy a tutaj taki przerywnik filmowy zamiast Tommy u Normana to Łazuka nabombiony podpisuje plakat Milicjantowi :lol:
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
Ten mod to NIE jest poprawka do mafii!
Obrazek
Czy ktokolwiek z ekipy PM ma zamiar coś zrobić? Bo na razie, to wydaje mi się, że co poniektórzy (czyt. wszyscy oprócz mnie) olewają sprawę...
Czy ja mam wam wszystko mówić? Jest osoba odpowiedzialna za tekstury - niech je tworzy, przerabia, myśli co i jak zmienić. Podobnie graficy 3D, skrypterzy itd.
Jeśli chcecie olać sprawę - ok. Nikt was do niczego nie zmusza.
Każdy z ekipy ma tydzień na zrobienie czegokolwiek. Jeśli ktoś z jakichkolwiek przyczyn (np. koniec roku szkolnego) nie da rady lub nie wie co ma zrobić - niech napisze (na PW lub e-mail). Jeśli nie - wywalam z ekipy, a moda zawieszam. Tym razem definitywnie. Oczywiście mogę go także przekazać w "dobre ręce".
Tyle ode mnie.

Jeszcze jedno, gdyby ktoś miał wątpliwości lub próbował się na siłę do czegokolwiek doczepić - na jakiś czas jestem odcięty od internetu. Poza tym, to w porównaniu z resztą ekipy zrobiłem już tyle do PM, że stwierdzenie "każe nam robić, a sam nic nie robi" jest po prostu śmieszne.
Obrazek
Zdzichu nie długo będą wakacje i każdy będzie miał czas na zrobienie czegoś do Polish Moda, a teraz jak sam stwierdziłeś jest koniec roku szkolnego i trzeba oceny podciągać.Jeżeli chcesz definitywnie zawiesić moda to może zrobiłbyś wersję beta Polish Moda aby każdy mógł się nacieszyć samochodami i tymi różnymi scenkami takimi jak wypadki itd. no i żeby praca innych nie poszła na marne.
życze wam powodzenia i napewno sobie w to zagram.A tym policjantom z pałkami byś mógł domątować do drugiej ręki tarcze.

PS:Aha i przydała by się misja gdzie walczysz z ZOMO lub milicją na np:ty masz bejsbola a ZOMO lub milicja pałki np te:http://spust.nazwa.pl/ZDJ%CACIA%20ALLEGRO/Palka%20zomo/1.jpg czy coś w tym stylu z tą misją.Ale to wasz mod ja tylko podpowiadam
Janwatos Zdzichu już pisał że to będzie tylko mod zmieniający tekstury, modele itp. a nie całe misje.
Zresztą z drugiej strony sam byś potrafił zrobić coś takiego ? Ja bynajmniej nie ale sam wiem ile w takie coś trzeba by było czasu poświecić a na dodatek konieczne byłoby zaawansowanie obeznanie się ze skryptami. Tak więc wyręczę tutaj Zdzicha i napiszę, że w Polisch modzie postacią grywalną będzie TOM z orginalnej mafi a misje NIE BĘDĄ nowe.
No to chociaż dajcie policji pałki.
Janwatos: zobacz sobie na 6 screen w 5 poście w tym temacie...
Obrazek
Byś mógł im zmienić mundury na ZOMO
Wszystko w swoim czasie, ty myslisz że całego moda można zrobić w miesiąc.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Przypominam, że we wtorek mod zostaje zawieszony. Na stałe.
Obrazek
A co jest powodem tej decyzji? Nie bij jeżeli byłą podawana przyczyna, nie czytałem wcześniejszych postów.
muore il bandito, la mafia vive