Polish Mod - wątek zbiorczy

Spoko - wszystko pisze w moim przedostatnim poście w temacie "Zlecenia". Do tej pory nikt z ekipy się ze mną nie skontaktował.
Obrazek
Troche szkoda Twojej pracy, no ale co zrobisz. Szykowała się fajna modyfikacja.
muore il bandito, la mafia vive
To może dasz wszystkie auta jakie miały tam być do dowloadu ;-)
eh szkoda :( a może by wykonać mini mod który podmienia auta co najczęściej spotykamy w Free Ride na te, które zostały zrobione na potrzeby polish moda ? taki mały ślad by został...
Pisałem to w dziale Zlecenia ale napisze jeszcze raz : Zdzichu nie długo będą wakacje i każdy będzie miał czas na zrobienie czegoś do Polish Moda, a teraz jak sam stwierdziłeś jest koniec roku szkolnego i trzeba oceny podciągać.Jeżeli chcesz definitywnie zawiesić moda to może zrobiłbyś wersję beta Polish Moda aby każdy mógł się nacieszyć samochodami i tymi różnymi scenkami takimi jak wypadki itd. no i żeby praca innych nie poszła na marne.
Ray5 -> nie spamuj, tylko czytaj ze zrozumieniem.
Zdzichu napisał(a):
Każdy z ekipy ma tydzień na zrobienie czegokolwiek. Jeśli ktoś z jakichkolwiek przyczyn (np. koniec roku szkolnego) nie da rady lub nie wie co ma zrobić - niech napisze (na PW lub e-mail).

Chyba wyraziłem się wystarczająco jasno?

A co do wydania wersji beta - nie ma czego. Samochody są w downloadzie, można je pobrać (planuję jedynie dokończenie ambulansu). A inne rzeczy nie są dokończone.

Ray5 napisał(a):
[...]no i żeby praca innych nie poszła na marne.

Tak, reszta ekipy się napracowała strasznie...
Obrazek
Ja na razie walczę z ocenami, ale mapka ze swobodnej jazdy - poza miastem jest na ukończeniu, męczę się jeszcze ze skryptami ;)
No, żywot PM trochę się przedłużył. Lista ekipy została zredukowana do 4 osób.
Obrazek
Mam do kogoś prośbę czy może ktoś by zrobił syrenkę 100
A oto plany
http://images42.fotosik.pl/60/3b2b51dd1496df14med.jpg
Nie zawieszajcie prac :)
Funkcję zarządcy moda przekazałem użytkownikowi +Mafia 2.
Obrazek
Tak. Zdzichu przekazał mi funkcje zarządzania modem.
+Mafia 2
Dobra, fajnie, że znalazła się osoba, która chce się tym zająć. Ale co dalej? +Mafia 2, jakie masz plany względem PolishModa?
Co do WOPowskiej Nyski, to znajomy ma takowa, jak zrobie zdjecia, to podesle jak dokladniej u niego malowanie wygladalo, bodajze bialy pas przechodzil i litery wieksze, ale wiadomo jak to w PRL bywalo z malowaniem pojazdow. Przepis byl, a praktyka co innego ;)
Obrazek
Obrazek
UP THE IRONS!!
Ale 105 lux też trzeba by zrobić ;) Jak to PRL bez skarpety? A co do Nysy, to ma do dupy drzwi. Jak to w cywilu podwójne drzwi z tyłu? MO miała, ale do tego po bokach rozsuwane.
Obrazek
Obrazek
UP THE IRONS!!