Polish Mod - wątek zbiorczy

Chyba dalej nie poprawiłeś tych szpar w drzwiach ;-)
Aleś ty się tych szpar uparł!
Trabant 601 autorstwa Mr G.
Download:
http://www.mediafire.com/?jyiz4gw1jrz
Screen:
Obrazek
Obrazek
To w tym modzie Syreny sport będą jeździły jako normalne samochody?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Podejrzewam, że nie. Raczej będą bardzo rzadko stały na parkingu ;-)
Dlaczego miały by niby nie jeździć? :shock:
Przecież Syrena Sport była prototypem powstałym w jednym egzemplarzu. Na dodatek później zniszczonym.
A dlaczego na screenie te syrenki jeżdżą po drodze? Odpowiedź jest bardzo prosta:
Po pierwsze lista samochodów jeszcze nie istnieje. Gdy testuję jakiś samochód po prostu podmieniam go za byle jaki będący w grze. Stąd tych samochodów uzbierało się już trochę, łącznie z prototypową syrenką. Będzie można ją zdobyć tylko i wyłącznie w jeździe ekstremalnej (oczywiście będzie ją można wybrać jako początkowy samochód w swobodnej jeździe, po uprzednim odblokowaniu).
Obrazek
Sorry wielkie! Słowo "sport" umknęło mym oczom. Odchodząc lekko od tematu: jeśli Polacy zastosowali by lepszy silnik i produkowali seryjnie tą Syrenkę, to mogła by być ona hitem exportowym ;-)
Dajcie jeszcze tego drugiego autosana
Żeby nie bałaganić w temacie o zleceniach zakładam temat o skryptach. Przy okazji zaprezentuję swoją pracę:

Zaczajony za krzakami patrol MO w Nysce
Obrazek
Dlaczego on tak dziwnie siedzi? :-P
Obrazek
Patrol drogówki podczas rutynowej kontroli Fiata 125p oraz autobusu
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Przy okazji wykonałem też skina do Nyski w wersji Wojska Ochrony Pogranicza, czyli dzisiejszej straży granicznej. Nie wiem czy się przyda ;-)
Obrazek
Zastava 1100p autorstwa Piórka.
Obrazek
Obrazek
Ładna ale znów ta szpara między drzwiami(Takie czarne coś :-P ),jakoś psuje efekt.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Ja ******! To są tzw. rowce! Jeśli modelujesz samochód masz do wyboru:
1. Nie zrobić rowców w ogóle, tak jak np. w moich pierwszych polonezach
2.Zrobić czarne rowce, tak jak np. w moim tarpanie lub w zastavie powyżej
3.Zrobić rowce V, jak np. w wołdze 21, mojej konwersjii
4.Zrobić rowce na zasadzie pozostawienia szczeliny jak np. w nysce, w moim żuku
I jak ktoś jeszcze raz wspomni coś o rowcach, to mnie chyba krew jasna zaleje! Nie moja, *****, sprawa, że oryginalny autor zrobił takie rowce czy inne!
Obrazek
A ***** o moim pytaniu o auto sanie nikt nie słyszał
Super, tak mafia w tym modzie będzie baaaardzo żywa.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jedynym minusem tego bęzie to że zawsze będzie to samo. Ale moim zdaniem i tak takie coś będzie lepsze niż "gołe" ulice. Ogólnie efekt jest baardzo dobry :) Można by jeszcze np. ustawić otworzone drzwi do autobusu.