Przecież Syrena Sport była prototypem powstałym w jednym egzemplarzu. Na dodatek później zniszczonym. A dlaczego na screenie te syrenki jeżdżą po drodze? Odpowiedź jest bardzo prosta: Po pierwsze lista samochodów jeszcze nie istnieje. Gdy testuję jakiś samochód po prostu podmieniam go za byle jaki będący w grze. Stąd tych samochodów uzbierało się już trochę, łącznie z prototypową syrenką. Będzie można ją zdobyć tylko i wyłącznie w jeździe ekstremalnej (oczywiście będzie ją można wybrać jako początkowy samochód w swobodnej jeździe, po uprzednim odblokowaniu).
Sorry wielkie! Słowo "sport" umknęło mym oczom. Odchodząc lekko od tematu: jeśli Polacy zastosowali by lepszy silnik i produkowali seryjnie tą Syrenkę, to mogła by być ona hitem exportowym
Ja ******! To są tzw. rowce! Jeśli modelujesz samochód masz do wyboru: 1. Nie zrobić rowców w ogóle, tak jak np. w moich pierwszych polonezach 2.Zrobić czarne rowce, tak jak np. w moim tarpanie lub w zastavie powyżej 3.Zrobić rowce V, jak np. w wołdze 21, mojej konwersjii 4.Zrobić rowce na zasadzie pozostawienia szczeliny jak np. w nysce, w moim żuku I jak ktoś jeszcze raz wspomni coś o rowcach, to mnie chyba krew jasna zaleje! Nie moja, *****, sprawa, że oryginalny autor zrobił takie rowce czy inne!
Jedynym minusem tego bęzie to że zawsze będzie to samo. Ale moim zdaniem i tak takie coś będzie lepsze niż "gołe" ulice. Ogólnie efekt jest baardzo dobry :) Można by jeszcze np. ustawić otworzone drzwi do autobusu.