Powstrzymam się od wulgaryzmów, a wierzcie, że wcale nie mam ochoty...
Leopold napisał(a):
Powinno być więcej tych Polonezów , gdyż był Polonez Atu Plus , Polonez Kombi z XXI wieku ...
Co do aut PRL-u to bym powiedział , jakie tutaj samochody dodać jak mógłbym pomóc , ale nie przy robieniu aut , nie nie . A i mógłbym poszukać zdjęć z salonem FSO , Fiata, Dacii , itd .
Zdzichu napisał(a):
Akcja moda dzieje się w czasach PRL-u (nie mogą być współczesne, bo od jeżdżenia współczesnymi samochodami jest Modern Mod). Wyjątkiem jest "Jazda Ekstremalna" - lata 90-te. Nie przewiduję zagranicznych aut z lat 90-tych, będą za to np. Polonezy Caro.]
Leopold napisał(a):
Co do aut PRL-u to bym powiedział , jakie tutaj samochody dodać jak mógłbym pomóc
Pobaw się w załatwianie zgód lub modelowaniem/konwertowaniem samochodów, to pogadamy. Łatwo się mówi: "dodaj do moda jeszcze ten samochód i ten, brakuje jeszcze tego".
Andre napisał(a):
Zdzichu bez nerwów ja tylko mówie że w niektórych miejscach są one źle dopasowane do samochodu,wiem że to nie ty to robiłeś chciałem tylko wyrazić moje zdanie nic więcej.
Ok.
Andre napisał(a):
Leopoldzie czy ty nie widzisz że tam 70% samochodów to Polonezy?,po co więcej ich pchać,trzeba troche urozmaicić.
Leopold napisał(a):
No w sumie racja , że tutaj to ok. 70% to Polonezy .
Wam się chyba wydaje, że skoro na liście jest 70% Polonezów, to i w grze 70% samochodów na drogach to to też będą polonezy. Błąd.
Leopold napisał(a):
Zawsze marzyłem (ale to nie jest koncert życzeń) aby pojeździć Fiatem 125p taką w wersji "Mafia" , że te auto jest czarne , a detale są srebrne . A we wnętrzu jasna skóra ... tylko pomarzyć .
Czy to ma być sarkazm? Oczywiście w modzie będzie wersja "czarna" dużego fiata.