Polish Mod - wątek zbiorczy

Nie szkodzi, że będzie to samo, mnie się podoba. Zawsze to jakieś urozmaicenie w modyfikacji.
Tak, tak w ikarusie czy modernie były zmienione tekstury, modele, dzwięki i prawie nic więcej a tu szykuje się chyba najlepszy mod w jaki miałem okazję grać.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Tu akurat mi te ***** się podobają.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
To, że ja raz przekląłem nie znaczy, że teraz wszyscy mają przeklinać w każdym poście. Tyle ode mnie.
Koniec off-topu. Piszcie konkretnie, na temat.
Obrazek
Nie tylko były zmieniane tekstury np. w ikarusie był ten budynek i zajezdnia. Do tego modu można by też dożucić takie budynki jak sklep za czasów PRL czy coś.
Autosan H9-35
http://mafiagame.pl/thumbs/tn_start2009 ... 5865~1.jpg
Na potrzeby modu udzielam zgody na tego Autosana :-D O ile chcecie :mrgreen:
i jak Zdzichu jesteś zainteresowany to możesz użyć mojej Dacii 1310 Sport
Zdzichu napisał(a):
Lista samochodów w modzie:
FSO Polonez
-MR'78
-MR'78 z prostokątnymi reflektorami
-MR'78 Sanitarka (prototyp)
-MR'78 Jamnik (prototyp)
-MR'78 Milicja Drogówka
-MR'78 Milicja Wóz kadry
-MR'78 Sedan (prototyp)
-MR'78 Taksówka
-MR'78 Truck
-MR'78 Truck z budą
-MR'78 Truck z prostokątnymi reflektorami
-MR'78 Pick-up (prototyp)
-MR'78 Kabriolet (prototyp)
-MR'78 Coupe
-MR'78 2500 Racing
-MR'83
-MR'86
-MR'87
-MR'89
-MR'89 Policja
-MR'89 Truck
-MR'89 Truck z budą
-MR'91
-MR'94
-MR'94 Cargo Ambulans
-MR'94 Cargo
FSR Tarpan
-237D
FSC Żuk
-A07
FSD Nysa
-522
-522 Milicja
-522 Ambulans
Tatra
-T-613
-T-603
Syrena
-105
-110 (prototyp)
-Sport (prototyp)
Fiat
-125p
-125p Milicja
-125p Taksówka
-126p
-131s
Autosan
-H9-21
Dacia
-1310
-1300
Trabant
-601
Zastava
-1100p

Powinno być więcej tych Polonezów , gdyż był Polonez Atu Plus , Polonez Kombi z XXI wieku ...
Co do aut PRL-u to bym powiedział , jakie tutaj samochody dodać jak mógłbym pomóc , ale nie przy robieniu aut , nie nie . A i mógłbym poszukać zdjęć z salonem FSO , Fiata, Dacii , itd .
Leopold und Mafia
Ich komme aus Polen :-)
Czarna lista :
-Rnaki ,
-nivener .
Wy mnie poniżacie , ja Was :D
Zdzichu bez nerwów ja tylko mówie że w niektórych miejscach są one źle dopasowane do samochodu,wiem że to nie ty to robiłeś chciałem tylko wyrazić moje zdanie nic więcej.

PS:Leopoldzie czy ty nie widzisz że tam 70% samochodów to Polonezy?,po co więcej ich pchać,trzeba troche urozmaicić.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
No w sumie racja , że tutaj to ok. 70% to Polonezy .
Zawsze marzyłem (ale to nie jest koncert życzeń) aby pojeździć Fiatem 125p taką w wersji "Mafia" , że te auto jest czarne , a detale są srebrne . A we wnętrzu jasna skóra ... tylko pomarzyć .
Leopold und Mafia
Czarna lista :
-Rnaki ,
-nivener .
Powstrzymam się od wulgaryzmów, a wierzcie, że wcale nie mam ochoty...
Leopold napisał(a):
Powinno być więcej tych Polonezów , gdyż był Polonez Atu Plus , Polonez Kombi z XXI wieku ...
Co do aut PRL-u to bym powiedział , jakie tutaj samochody dodać jak mógłbym pomóc , ale nie przy robieniu aut , nie nie . A i mógłbym poszukać zdjęć z salonem FSO , Fiata, Dacii , itd .

Zdzichu napisał(a):
Akcja moda dzieje się w czasach PRL-u (nie mogą być współczesne, bo od jeżdżenia współczesnymi samochodami jest Modern Mod). Wyjątkiem jest "Jazda Ekstremalna" - lata 90-te. Nie przewiduję zagranicznych aut z lat 90-tych, będą za to np. Polonezy Caro.]

Leopold napisał(a):
Co do aut PRL-u to bym powiedział , jakie tutaj samochody dodać jak mógłbym pomóc

Pobaw się w załatwianie zgód lub modelowaniem/konwertowaniem samochodów, to pogadamy. Łatwo się mówi: "dodaj do moda jeszcze ten samochód i ten, brakuje jeszcze tego".
Andre napisał(a):
Zdzichu bez nerwów ja tylko mówie że w niektórych miejscach są one źle dopasowane do samochodu,wiem że to nie ty to robiłeś chciałem tylko wyrazić moje zdanie nic więcej.

Ok.
Andre napisał(a):
Leopoldzie czy ty nie widzisz że tam 70% samochodów to Polonezy?,po co więcej ich pchać,trzeba troche urozmaicić.

Leopold napisał(a):
No w sumie racja , że tutaj to ok. 70% to Polonezy .

Wam się chyba wydaje, że skoro na liście jest 70% Polonezów, to i w grze 70% samochodów na drogach to to też będą polonezy. Błąd.
Leopold napisał(a):
Zawsze marzyłem (ale to nie jest koncert życzeń) aby pojeździć Fiatem 125p taką w wersji "Mafia" , że te auto jest czarne , a detale są srebrne . A we wnętrzu jasna skóra ... tylko pomarzyć .

Czy to ma być sarkazm? Oczywiście w modzie będzie wersja "czarna" dużego fiata.
Obrazek
Tak Zdzichu tak nam się wydaje ponieważ w nagłówku jest napisane "Lista samochodów w modzie".Ja zinterpretowałem to jako że te auta będą w Polish modzie.A czy przypadkiem większość aut bedących na tej liście to nie Polonezy?Nic tam nie ma o tym że lista może się całkowicie zmienić.

PS:Wszystkiego naj z okazji urodzin :)
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
No nie!
Ty mówisz na serio czy rżniesz głupa? Bo ciężko mi dociec. Przecież jest wyraźnie napisane lista samochodów w MODZIE. Oznacza to, że na tej liście znajdują się samochody, które będą UŻYTE W MODZIE - nie ile ich procentowo będzie na drogach. Przecież na liście znajdują się nawet prototypy, których NIGDY nie będziemy mieli możliwości spotkać na drodze.
I co to ma do rzeczy ze zmianą listy? Nawet nie pisałem nic na temat jej zmiany...
Obrazek
Kończymy temat o moim poście .
OK . 70% samochodów do Polonezy , a ta 30% to inne , o to mi chodziło .
Leopold und Mafia
Czarna lista :
-Rnaki ,
-nivener .
A ten drugi Autosan