#63Re: Co Ci się nie podoba w MafiaTown? Co chciałbyś zmienić?
Soldato
764
Co do shouta to może nie zwiększać liczby wiadomości, ale jakieś archiwum rozmów czy coś w tym stylu zrobić. Przydało by się przy ciekawych dyskusjach gdzie nieraz naprawdę szybko SB się zapełnia.
#65Re: Co Ci się nie podoba w MafiaTown? Co chciałbyś zmienić?
Soldato
764
Nie mówię o trzymaniu wszystkich rozmów, tylko żeby kasowały się wypowiedzi po 24 godz od wysłania. Myślę że taki czas wystarczy aby doczytać całą dyskusje.
#66Re: Co Ci się nie podoba w MafiaTown? Co chciałbyś zmienić?
Zbir
387
Świetny pomysł! Też jestem za, jednak lepsze byłoby, gdyby zwiększono liczbę wiadomości. Tak jak powiedział Mnich, baza danych rozwaliłaby się przy Archiwum. Zresztą jest ono niewygodne... Patrzysz w archiwum i zaraz tracisz wątek, co się dzieje w rozmowe. Znów wchodzisz w archiwum i tak w kółko...
#67Re: Co Ci się nie podoba w MafiaTown? Co chciałbyś zmienić?
Moderacja
896
Rnaki napisał(a):
Tak jak powiedział Mnich, baza danych rozwaliłaby się przy Archiwum.
No ale Dosia zapodał dobre wyjście z sytuacji. 24 godziny i kasowanie. Czasem są naprawdę ciekawe konwersacje Chociaż ja się przychylam do pomysłu Kasi, żeby limit zwiększyć do ok. 50-60 i byłoby całkiem git.
#69Re: Co Ci się nie podoba w MafiaTown? Co chciałbyś zmienić?
Soldato
764
Po pierwsze nie widziałem tu jeszcze jednej rozmowy ciągniętej od trzech dni, ale spoko
Po drugie z tym zwiększeniem liczby wiadomości to chodziło raczej że jak jest dużo osób na forum i każda coś napisze na SB to on szybko się zapełnia i można równie szybko zgubić wątek, a nie o czytanie kilkudniowych maratonów dyskusyjnych więc spokojnie by te 50 wpisów wystarczyło, choć ja i tak trzymam się swojej wersji o 24h archiwum.
#71Re: Co Ci się nie podoba w MafiaTown? Co chciałbyś zmienić?
Soldato
764
Sygnatury Proszę redakcje o zastosowanie jakiegoś ograniczenia w rozmiarach sygnatur ponieważ niektórzy userzy tacy jak np. matek18x mają sygnatury 3 razy większe niż swój post . Przez to posty innych są mało czytelne przez wspomniane grafiki. Moją propozycją jest wprowadzenie punktu w regulaminie regulującego tą sprawę np. jedna sygnatura 400 x 100 lub trzy userbary 350 x 19 + ewentualny podpis tekstowy do każdej z propozycji. Myślę że reszta userów podziela moje zdanie.
#73Re: Co Ci się nie podoba w MafiaTown? Co chciałbyś zmienić?
Drobny złodziejaszek
210
Nie podoba mi się jedna sprawa związana z SB,nie wiem jak wam,ale moim zdaniem SB powinno być widoczne tylko i wyłącznie dla zalogowanych użytkowników,co o tym myślicie,może moja myśl przejdzie,wypowiadajcie się
#75Re: Co Ci się nie podoba w MafiaTown? Co chciałbyś zmienić?
Drobny złodziejaszek
135
A Ja chciałbym żeby forum było szersze xddd Nie no mam takie pytanie czy ono ma stałą wielkość, czy może niby się automatycznie dopasowuje? Bo u mnie forum zajmuje 1/3 monitora więc mam takie 2 szerokie paski po bokach, których miejsce można by wykorzystać ;] i nie podoba mi się to :D
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"