Opinie i propozycje zmian

Taki mały szczególik: można zrobić tak, aby ikonki nowych postów w Śmietniku i Archiwum się nie świeciły? Jest to denerwujące, bo do archiwum idą tego całe masy, ale idzie to rzadko, ale jednak. W sensie, że raz na jakiś czas robi się wysyp. Bardzo proszę.
Regulamin to Omerta, a ban to obrzyn.
Nie da rady.
Szkoda.
Regulamin to Omerta, a ban to obrzyn.
Nie działa u mnie przycisk na stronie głównej forum odpowiedzialny za oznaczanie wszystkich wątków jako przeczytane. Czy u was występuje to samo?
Nie jest to nadzwyczaj ważna funkcja, ale się przydaje gdy nie jesteśmy zainteresowani nowymi postami. Po kliknięciu strona jedynie się odświeża.
Mi też ten przycisk nie działa. Ponadto gdy piszę dłuższego posta zdarza się, że nie mogę go wysłać, bo w trakcie pisania coś mnie wylogowało.
„An eye for an eye makes the whole world blind.”
~Mahatma Gandhi
Ciekawa rzecz z tym przyciskiem. To chyba znów jedna z tych niewyjaśnionych tajemnic, bo nic z tym nie robiłem. Będę próbował coś z tym zrobić. Co do tego wylogowywania - słyszałem o tym już kilka razy. Mi się to nigdy nie zdarzyło, dlatego trudno mi cokolwiek z tym zrobić. Takie problemy, gdy zdarzają się raz na tysiąc razy są najgorsze.
Mi działa bez zarzutów (chrome).
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Ja też mam Chrome, ale przycisk nie działa.
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Przycisk Oznacz wątki jako przeczytane nie działa, jego adres prowadzi donikąd. Przycisk tylko odświeża stronę.

Obrazek
Jestem tego świadomy. Na poddziałach ten przycisk działa, a na stronie głównej forum phpBB postanowiło sobie adresu nie generować. Tak jak wspomniałem wyżej, będę sprawdzał o co w tym chodzi.
Czy da się zrobić, aby wiadomości na SB były z jakimś subtelnym dźwiękiem, typu strzał z Colta Detective Special?
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Ja mam pomysł na dodanie pewnej funkcji (może nie przydatnej ale fajnej) - chodzi o "Lajki" pod postem. :-)

Obrazek
Obrazek
Źle, powinno być 125 lajków. Tak jak Polski Fiat 125p.
Czy dobry pomysł? Nie do końca, ale tutaj wolę napisać, że tak.
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Niby pomysł dobry, ale lekko bez większego sensu, bo nic by to nie wniosło, poza tym, że można dać takiego lajka. Ale myślę, że to ciekawa opcja, ale pewnie nie do końca możliwa do zrealizowania, oczywiście nie żebym nie wierzył w zdolności Mafa :-D
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Łapki pod postami (ale niekonieczne zintegrowane z facebookiem) to całkiem fajny pomysł :) Jestem zdecydowanie za.

Poza tym zauważyłem ostatnio problem z wersją mobilną serwisu. Od jakiegoś czasu przycisk odpowiedzialny za pokazywanie ukrytej zawartości (spojlery) nie działa. Przynajmniej na moim urządzeniu. Wcześniej działało to bez zarzutów.