Opinie i propozycje zmian

Inaczej mówiąc piwa? A żeby bardziej tak na mafioza było to chianti? ^^
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Problemowicz napisał(a):
Jezu... tyle agresji do małych obrazków. Jeśli Ci one przeszkadzają to ich po prostu nie używaj... poza tym ktoś tu ostatnio spamował tymi ikonkami? Bo ja rozumiem, jeżeli ktoś tak się bawił, ale w innym wypadku to nie widzę innego powodu.

Nie przeszkadza mi samo ich istnienie, niech sobie będą. Przeszkadza mi jak są bezsensownie powstawiane w treść wiadomości i wtedy mogę nie chcieć ich oglądać. Post ma być przejrzysty, merytoryczny i czytelny, nie rozumiem jaki jest sens we wstawianiu "emotek gangsterów" i w jaki sposób pozytywnie wpływają one na merytoryczność i sensowność posta. Fakt, można czasem dla jaj wstawić sobie coś takiego na SB, ale poza tym nie widzę sensu.

Nie chce mi się wszczynać zbędnej dyskusji na ten temat, ja tylko wyraziłem swoje zdanie i go nie zmienię. Ostateczna decyzja i tak należy do Mafa.
Też tak sądzę. Jeśli mowa natomiast o tych emotach-gangsterach no to możesz sobie tam nie wiem kto o to prosił, ale ty co te emoty chciałeś możesz zrobić fajną rzecz, że aż szokująco łatwą. Po prostu znajdź taką emotę w google grafikach, skopiuj link, a następnie ten link do obrazka umieść pomiędzy [img] a [/ img]. I problem masz rozwiązany. Proste?
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Pytanie na poniedziałek. Czy komuś włącza się tryb mobilny forum mimo że nie wchodzi na stronę z takiego urządzenia?
Tak, na chrome czasami tak mi się zdarzało.
BTW. Dzisiaj po nie mogłem wejść, bo wyświetliło mi się takie coś:
Obrazek

Chrome
„An eye for an eye makes the whole world blind.”
~Mahatma Gandhi
Ten nowy wygląd jest ok, tylko ikonki nowych postów (żółte M) są niezbyt widoczne, bo za ciemne. Jeśli można to poprawić, byłbym wdzięczny.
Regulamin to Omerta, a ban to obrzyn.
Dla pozostałych też są niezbyt widoczne? Taki kolor ikonek jest od bardzo dawna i nikt jeszcze nic nie mówił na ich temat.

Dzisiaj po nie mogłem wejść, bo wyświetliło mi się takie coś

Niestety, to nie ode mnie. Serwery gramu miały dzisiaj jakiś przestój.
Maf napisał(a):
Dla pozostałych też są niezbyt widoczne? Taki kolor ikonek jest od bardzo dawna i nikt jeszcze nic nie mówił na ich temat.

IMO są idealne i bardzo przejrzyste. Jak ktoś ma problemy ze wzrokiem to polecam wizytę u okulisty.
muore il bandito, la mafia vive
Mi wydają się w porządku. Jeśli nie da się ich rozróżnić to jedyne co mi przychodzi na myśl to złe ustawienia monitora (np. kontrast).
Mi tam wszystko widać jak dawniej. Nawet nie zwróciłem uwagi, że się coś zmieniło.
„An eye for an eye makes the whole world blind.”
~Mahatma Gandhi
Bo tak naprawdę niewiele się zmieniło. Dodałem jedynie obramowanie do ikonek, które wyświetlają się przy przeczytanych działach/tematach. Tym bardziej nie wiem dlaczego akurat teraz stały się mniej rozróżnialne.
Już wiem w czym problem. Na ciemnym ekranie to widać, ale na jaśniejszych jest mały problem z widocznością.
PS. Czym się różni tryb mobilny od zwykłego? Nigdy nie używałem :-F.
Regulamin to Omerta, a ban to obrzyn.
Tryb mobilny jest dla urządzeń mobilnych, a tryb zwykły dla komputerów.
Wracając do tematu, bo nie ukrywam, że zależy mi na tym....
Czy komuś włącza się tryb mobilny forum mimo że nie wchodzi na stronę z takiego urządzenia?
Miałem okres, że tak mi się działo. Potem na dole pojawiła się możliwość przełączenia na tryb normalny, ale wciąż przez następny ok. miesiąc wisiała opcja przełączenia na tryb mobilny. Teraz jest dobrze.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek