Imigrant
6
Noo dobra :D Więc ja słucham Rapu bardziej zagranicznego i starszego : 2pac B.i.g N.w.a Cypress hill dr.dre czy dmx Polskiego coraz rzadziej jak już to starej płytki fenomena i jakaś molesta.
Jeżeli chodzi o rock to uwielbiam stary Dżem oczywiście z Ryśkiem
Ogólnie podoba mi się muzyka niszowa nie robiona dla szelestu
Można powiedzieć że Doda to wielka artystka i na pewno nią jest
tylko czy gdy by nie miała za to famu i kasy czy dalej by to robiła... ?
Muzykę trzeba kochać żeby ją robić nie wystarczy tylko słuchać tupać nóżką i mówić że jest fajnie.
Jeżeli ktoś chce w to wejść to warto spróbować ale to nie jest łatwe
Ed: Grisha posłuchaj kawałku Notoriousa z Kornem Wake Up jak dla mnie poezja nie słucham na co dzień takiej muzyki i tak naprawdę to gdy by nie Notorius nie usłyszał bym pewnie ich tzn znać ich znałem ale nie słuchałem :P ale tam fajnie się to sprawdza 2 zupełnie inne kultury muzyczne ale efekt mnie przynajmniej powalił :)
Jeżeli chodzi o rock to uwielbiam stary Dżem oczywiście z Ryśkiem
Ogólnie podoba mi się muzyka niszowa nie robiona dla szelestu
Można powiedzieć że Doda to wielka artystka i na pewno nią jest
tylko czy gdy by nie miała za to famu i kasy czy dalej by to robiła... ?
Muzykę trzeba kochać żeby ją robić nie wystarczy tylko słuchać tupać nóżką i mówić że jest fajnie.
Jeżeli ktoś chce w to wejść to warto spróbować ale to nie jest łatwe
Ed: Grisha posłuchaj kawałku Notoriousa z Kornem Wake Up jak dla mnie poezja nie słucham na co dzień takiej muzyki i tak naprawdę to gdy by nie Notorius nie usłyszał bym pewnie ich tzn znać ich znałem ale nie słuchałem :P ale tam fajnie się to sprawdza 2 zupełnie inne kultury muzyczne ale efekt mnie przynajmniej powalił :)
Thug 'N U Thug 'N Me =)