Ja słucham hard rocka i tradycyjnego heavy metalu Led Zeppelin, Deep Purple, Iron Maiden, Judas Priest, Black Sabbath, Rainbow, Dio, The Doors, Dire Straits, Bjielo Dugme
Słucham sporo Thrashu (Sacred Reich,Vio-Lence,Exodus itp) oraz death metalu (Obituary,Nunslaughter i wiele innych)Z innych gatunków muzycznych tylko jak coś wpadnie w ucho,ale jako zainteresowanie to głównie muzyka metalowa.
"Twoje porównanie z użytkownikiem jacek151b wypada: Fatalnie
Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera Eminem, O.S.T.R., Basement Jaxx, Queen oraz Lady Gaga." O nie hahaha :D Całkiem inne gusta ;) Ale Last to całkiem ciekawy wynalazek jest :D
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Miałem wątpliwości co wybrać? Czy hip-hop czy inne (do innych zaliczałem reggae). Jednak wybrałem hip-hop ze względu na rahima którego slucham od zawsze, a reggae od 4 lat dopiero.
Fokus q-_-p "Auta, piski, dziwki na maskach, szampan, używki, dla wszystkich metaksa, can canabis. Klaskaj, licealistki, szansa na mis miasta i finalistki. RASTA. Jazda na maxa..."
Edit: o kurde, jak wiele się zmieniło przez tak krótki czas.Teraz bardziej ciągnie mnie do metalu, hard rocka, rocka, słucham głównie AC/DC, Iron Maiden i Metalliki i nie wyobrażam sobie, abym mógł spokojnie umrzeć nie zaliczając koncertu któregoś z tych zespołów