Będzie kontynuowany, spokojnie. Gadam jak każdy moder, ale byłem tym przejedzony, więc wziąłem się za innego moda (na razie niespodzianka), który ukończę jak skończę robić film, który robię aktualnie, i wtedy (czyt. na przełomie października i listopada, jeśli nic innego, genialnego mi nie wpadnie do głowy) będę kontynuował. Chciałbym to robić już nawet dzisiaj, ale niestety nie mam na to czasu, a i wolę zrobić najpierw tamto, szybko, a to niech się najwyżej ciągnie.
Za to pewnie będzie coś nowego, genialnego, zobaczymy, ale na będę kontynuował na pewno na świeżą głowę, więc pewne zmiany zajdą.
Co do misji, mieszkań itp. na razie nic nie wiem, kiedyś różne rzeczy planowałem, ale teraz mówię, będę kontynuował na świeżo, więc zobaczymy.
Na razie pozostaje czekać i cieszyć się pozostałymi moimi projektami
Za to pewnie będzie coś nowego, genialnego, zobaczymy, ale na będę kontynuował na pewno na świeżą głowę, więc pewne zmiany zajdą.
Co do misji, mieszkań itp. na razie nic nie wiem, kiedyś różne rzeczy planowałem, ale teraz mówię, będę kontynuował na świeżo, więc zobaczymy.
Na razie pozostaje czekać i cieszyć się pozostałymi moimi projektami