Co ty tak się interesujesz?
Mógłbym się popytać kumpli z roku na prawie, zasadniczo prawo UE i RP mogło zostać złamane, ale po co tu czas marnować na brzdące.
Jestem ciekaw czy po tej mega fali niezaowolenia i wręcz rozruchów na oficjalnych stronach 2k faktycznie wydadzą to całe "DLC" z naszym ukochanym spaślakiem, ikoną Mafii 2.
EDIT :
Achhhhhh no tak , wiedziałem, że o czymś zapomniałem - zakończenie.
Załóżmy że Mafia nie została wykastrowana etc. i to jest jedyne możliwe zakończenie (to które mamy obecnie). Mamy XXI wiek i zdebilnienie społeczeństw postępuje razem z technologią i tempem życia. Często brakuje nawet czasu żeby w spokoju usiąść na kiblu za grubszą potrzebą. Teraz popatrzmy na zakończenie, tu spory gambit - przeciez ludzie, szczególnie stereotypowy rynek Ameryki Północnej, nie maja ani czasu ani ochoty myśleć, więc za samo zakonczenie mogłoby się twórcom oberwać gdyż jest "bezsensowne" (nadal zakładamy że gra jest KOMPLETNA w tym wypadku). Niestety w tych czasach króluje (zazwyczaj) prostota, marketing i ogłupienie [TEORIA SPISKOWA MODE ON] może to był jeden z powodów wyciecia ~50% gry
[ /TEORIA SPISKOWA MODE OFF].
Podsumowując : Wg. mnie zakończenie które widzielismy, byłoby dla mnie idealne gdyby gra była wiarygodna i kompletna, a tak to nie wiadomo czy to przypadkiem nie jest ŚRODEK fabuły ;)