Witam wszystkich :) to mój 1 post więc wyrażę swoją opinię.
Grę uważam za jedną z lepszych, okrojoną, lecz wciąż bardzo dobrą.
Co do free ride jak już ktoś wspominał, można pograć z jakieś stronki mod który to wprowadza, lecz nie jest to zbytnio ciekawy tryb - co najmniej dla mnie.
DLC, złodziejstwo po prostu ale co do joe's adventures, to muszę przyznać, że jestem jednocześnie zawiedziony jak i zadowolony z niego, już wyjaśniam: nie podoba mi się wykonywanie misji typu jedz do punktu, przeczytaj o co chodzi jedź wykonaj. Za to podoba mi się że co pewien czas pojawiają się (ogólnie jest ich chyba 5) misje, na mapce oznaczone również ikonką ale nie w srebrnym kółeczku, a czarnym, w których misja nie jest na czas tylko wykonywana jak Mafii 2.
Zakończenie - temat poruszany wiele razy tutaj jak i na innych forach, pragnąc wyrazić swoją opinię, powiem po prostu, że uważam zakończenie za bardzo dobre, trzymające w napięciu, co najmniej mnie. Zakończenie raczej dla osób które mają troszkę chociaż oleju w głowie, bo można spędzić trochę czasu myśląc nad przekazem płynącym z zakończenia jak i pozwala uruchomić wyobraźnię i zastanowić się co by było gdyby....
A co do okrojonych rzeczy z Mafii, to wiadomo może czy coś udało się "wydobyć, aktywować"
Pozdrawiam, adoe :)