Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Luźne pytania na temat gry

Misja o której mówisz to coś fajnego. Nie tylko dlatego, że pojawia się tam znaczek ,,Fucha'', ale też przez to, że przy odrobinie sprytu, i alternatywnemu rozwiązaniu zadania można wywalić całą policję z miasta.
Co sądzisz o rozdziale 6?
„An eye for an eye makes the whole world blind.”
~Mahatma Gandhi
Najgorszy według mnie. Mimo, że jest klimacik więzienia, to nie dzieje się tam nic ciekawego.

Jak często myjesz i tankujesz samochód?
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Jeżeli o mnie chodzi, to jadę, dopóki mam pajure w baku. Jak się wysączy do dna, to tankuję i myję.
Ile osób łącznie zabiłeś w mafii II?
~Mahatma Gandhi
Łącznie z dodatkami około 10 tysięcy. Da da da da da da da!!!!!!!!

Jaki sklep/bar najczęściej rabujesz?
Wszystkie z bronią ale czasem to się może nie opłacić. (mówimy tu o zastrzeleniu głównego bohatera) ale fajnie jest też kraść ubrania.

Pomoc dla Leo. Bezsensowne narażanie się czy może strzał w dziesiątkę? Jak myślicie?
Obrazek
Świat, gdzie istnieją tylko zwycięzcy, gdzie panuje pokój. Świat wypełniony jedynie miłością. Chcę dać początek światu, zawierającemu jedynie te pojęcia.
Madara Uchiha
Wg mnie uratowanie Leo, to był bardzo dobry pomysł. Ratując go, Vito uratował też siebie.
Co sądzisz o bombowcach?
~Mahatma Gandhi
Myśle że przydali sie w grze Ameryka bez Czarnuchów (No To Racism ;) ) to jak Gangster bez Colta i Thompsona :D
Czy chcialbys zeby Vito pojawil sie w kontynuacji gry ( o ile taka powstanie)?
Nie. Ta postać na tyle mi zbrzydła, że nie chciałbym jej w mafii III. Bezpośrednia kontynuacja jego losów mnie nie obchodzi. Chciał być kimś, a skończył na dnie i wg. mnie po tym, co zrobił, powinien się zabić.

Czy chcesz, aby mafia III powstała w ciągu następnych 2 lat?
~Mahatma Gandhi
Chciałbym, żeby wyszłą gdzieś w okolicach 2015-2017. Uniknięto by niedoróbek i wykastrowań z dwójki.

Jaką edycję Mafii III zmówiłbyś/zamówiłabyś?
Na pewno taką, która miała by wszystko. (o ile mafia III powstanie)

Ile osób rozjechałeś samochodem?
~Mahatma Gandhi
Niewielu. Szkoda karoserii.

Zbierasz wozy o bardziej sportowym zacięciu, czy wolisz ''mieszczuchy''?
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
100% mieszczuchy, takie, które czuć, że się prowadzi samochód a nie karton. Najlepiej jak po mieście nie można się nic rozpędzić, bo osiągi nie pozwalają, ale na prostej, na autostradzie potrafi nieźle zapierdzielać :)

Kradnąc samochód, częściej wywalasz szybę czy włamujesz się wytrychem?
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Wywalam szybę bo lubię czuć"wiatr we włosach".

Czy podczas strzelanin chowasz się za osłonami i prowadzisz z tamtąd ostrzał czy "lecisz na Rambo"
Mody:
http://www.mediafire.com/download/z8j5o8iie8d3y75/Mafia_TCOLH_MA_MOD_V7.rar
https://www.mediafire.com/file/rze82jl1xz0rbo1/MAFIARGSV3.zip/file
Stosuję obie metody. Zginąć w strzelaninie, to prawdziwy cud. (chyba, że oponent ma strzelbę)

Podczas strzelanin stosujesz metodę przygniecenia ogniem, aby obejść wroga z flamki, czy od razu celujesz, by trafić?
~Mahatma Gandhi
Staram się headshotować.

Zostając w temacie: ulubiony zestaw na rozwałki to?
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)