Lista DLC

Ile bedzie dodatków do mafi 2?
armeni120 napisał(a):
Ile bedzie dodatków do mafi 2?

Odsyłam na 1 stronę.
Live or die - make your choice...
Siema. Mam do zaoferowania dlc do mafi na pc vegas pack. Chce sie ktoś może wymienić kodami? czy coś?
marcinpyc napisał(a):
Siema. Mam do zaoferowania dlc do mafi na pc vegas pack. Chce sie ktoś może wymienić kodami? czy coś?

Jestem zainteresowany...
Patrz--->>> PW
Ej nie wydaje wam się, że to całe DLC o Jimmy'm, które ma wyjść 7 września to nie jest pewnego rodzaju free ride extreme? No bo zastanówcie się. Mamy wolny czas między podejmowaniem misji. Misje są krótkie i pozbawione fabuły ( jak t9 zadań w FR extreme). Możemy robić co chcemy i nie podejmować misji za misją. Co o tym sądzicie?
Tak, to będzie FRE, ale poczatkowo miało to byc razem z gra ,a nie jako DLC.
Po liniowej fabule Mafii 2, moim zdaniem to niezła odskocznia. Zero zagłębiania się w fabułę, ostra bezmyślna sieka - czemu nie ? Można się rozerwać.
Będą tam misje typu, "pojedź i zniszcz bar" z czego na zniszczenie baru potrzebna będzie masa amunicji przeciętna na jeden typ broni, z czego możemy wywnioskować, że np. "thomson" będzie dla nas zapisany nieoficjalnie jako do demolki na bar, a reszta broni na samą ucieczkę, czyli policja itp. Amunicja marnuje się na maxa, także za fajnie to nie zrobili tego.
Misje nie sa takie złe, najgorsza jest cnea ...40zl, to sporo ...
40zł ? Skąd masz informacje ?
Miało być $10 i w przeliczeniu wychodzi dużo taniej.
10$ na PS3 a w Steam płacimy w euro z przelicznikiem 1$ = 1euro
Niech autor zeedytuje pierwszy post i dopisze "Jimmy's Prequel"
Podczas grania w 1h się wydało :)

A co do Jimmy's Vendetta to grałem w tą drugą misję (tą co trzeba 4 samochody rozwalić) i jakoś nieciekawie się zapowiada.
Let the good times roll
po jednej misji trudno oceniać całość. Mam nadzieje, że ktoś napisze recenzje tego DLC
Lista DLC jest długa i namiętna, to tylko obrazuje jaka ta gra jest beznadziejna :D że muszą w nią aż tyle wcisnąć, szkoda tylko że za dodatkowe pieniądze.
Getai napisał(a):
Lista DLC jest długa i namiętna, to tylko obrazuje jaka ta gra jest beznadziejna :D że muszą w nią aż tyle wcisnąć, szkoda tylko że za dodatkowe pieniądze.

Masz raptem 2 rodzaje DLC - jedno z atutami i ubraniami (4 możliwości do wyboru) oraz historię Jimmyego, więc nie jest to długa lisat. Biorąc pod uwage, że będzie mozna kupic tylko DLC z Jimmy'm, to mało jest tych DLC.

Zreszta nie musisz kupowac DLC.