Lista DLC

Nie snujcie tutaj nawet takich czarnych myśli! :-P

Cholera, i trzeba będzie teraz wydawać pieniądze na DLC...
Przez wszystkie misje postaram się nie zginąć, by, jeśli Jimmy zabije Vito, popełnić samobójstwo bohaterem i wywalić dodatek :mrgreen:
Obrazek
Ja bym był Ci bardzo wdzięczny, Majkool :-) Choć, grałem już jedną misję z Jimmy'ego :-P Trzeba było samochody rozwalić, potem kilku kolesi i do takiego obracajacego się domku. I za to "banalstwo" 200$ Duże stawki widać będą.
Obrazek
majkool napisał(a):
Jak checie to wam przedstawie pełną listę misji z dodatku Jimmy Vendetta. :->

I będzie wszytko wiadomo, czy on Vita zabije i takie tam.

A ty coś podejrzanie wiesz za dużo. ;-)

A wiadomo coś na temat wersji językowej tego dodatku ?
Ja tez mam pytanie czy bedzie dostepna wersja pudelkowa czy bedzie trzeba sciagnac z xbox live?
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Jeśli masz X360 to tylko z Xbox Live, bo wersji pudełkowej nie ma w planach.
Obrazek
A co tam macie listę misji Jimmy'ego Wendet'y,
tylko dla ciekawskich!

Mam jeszcze szczegółowy opis misji, ale nie chce mi się już tego wklejać,
bo i tak już cholernie zespoilowałem.
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Nie ma nic o Vito, thanks God.
No, czyli teraz czekamy. Jeśli wszystko ma się opierać o bezbarwne (czyt. pozbawione klimatu, fabuły) napierdzielanie na punkty i kradnięcie aut... to niech się gonią. Takie rzezy do GTA IV.
Obrazek
Ja osobiscie zagram we wszystkie dla oddanie hołdu iz zrobili tak dobrą czesc jaka była mafia 1
.
Przy okazji , niektoprych komentarze są na bardzo niskim poziomie.
Mam pieniądze, więc kupię. To, że ty na gry dostajesz od rodziców to tylko im pogratulować.

A prosze bardzo, czy ja czegos zabranialem? Z rodzicami to od dluzszego czasu nie mieszkam i nie korzystam z finansów ich, studiuje :lol: Widze ze czytanie ze zrozumieniem leży i kwiczy.

Goose ogarnij się. To że zamierza kupić to tylko jego sprawa. A teksty typu frajer i takie tam to zostaw dla siebie.

Jestem w miare ogarniety, ale "takie tam" to nazywa sie OPINIA. Pozatym gdzie nazwalem go frajerem ? :lol: fajer NIE równa sie frajerowatość w kupowaniu DLC do pociętej gry :lol: Jezu jak wy mature zdaliście.
Obrazek
Taaa... "pozatym", brak przecinków w oczywistych miejscach...

Jezu jak wy mature zdaliście.

O to zapytałbym Ciebie, szczególnie jeśli chodzi o maturę z polskiego.

ale "takie tam" to nazywa sie OPINIA.

Poprawka - CHAMSTWO.

Wybaczcie offtopic, ale niemiłosiernie mnie... denerwują ludzie o takich charakterze.
Obrazek
Goose napisał(a):
Mam pieniądze, więc kupię. To, że ty na gry dostajesz od rodziców to tylko im pogratulować.

A prosze bardzo, czy ja czegos zabranialem? Z rodzicami to od dluzszego czasu nie mieszkam i nie korzystam z finansów ich, studiuje :lol: Widze ze czytanie ze zrozumieniem leży i kwiczy.

Goose ogarnij się. To że zamierza kupić to tylko jego sprawa. A teksty typu frajer i takie tam to zostaw dla siebie.

Jestem w miare ogarniety, ale "takie tam" to nazywa sie OPINIA. Pozatym gdzie nazwalem go frajerem ? :lol: fajer NIE równa sie frajerowatość w kupowaniu DLC do pociętej gry :lol: Jezu jak wy mature zdaliście.

A ty jak zdałeś ? Polski 6/20?

Tu chodzi o formę wypowiedzi, co ty sobą reprezentujesz ?

Wracając do DLC, to 7 września z tego co się orientuje wychodzi na PS3 i X360 ten dodatek z Jimmy's Vendetta, cena prawie 10 dolarów na PSN, a na X360 to 800 MP.
Live or die - make your choice...
Taaa... "pozatym", brak przecinków w oczywistych miejscach...

Bywa.

O to zapytałbym Ciebie, szczególnie jeśli chodzi o maturę z polskiego.

Hyhyhy, brak szkoły robi swoje :]

Poprawka - CHAMSTWO.

Opinia, jakkolwiek by nie brzmiała, jest opinią. Pozatym jestem gburem chamem i burakiem, i co ? :mrgreen:

ale niemiłosiernie mnie... denerwują ludzie o takich charakterze.

Dziękuję za komplement.

A ty jak zdałeś ? Polski 6/20?

Tu chodzi o formę wypowiedzi, co ty sobą reprezentujesz ?

Jak wyżej.

Zgaduje, że te "DLC" bedzie dostępne dla PC jedynie przez steam(ing pile of crap) ? Jeśli tak to śmiech na sali :-)
Obrazek
To jest raczej logiczne, że jak gra jest na steamie to DLC też na 100% będzie z niego korzystało ;)
No, to biada "kupcom" którzy nie przeliczą złotówek na jewro/dolce :lol:
Obrazek
na Pay palu żaden problem.