Lista DLC

Witam,

Trochę mnie to trapiło, że nigdzie nie ma zbiorczych informacji na temat wszystkich DLC. Wszędzie znajdywałem tylko szczątkowe informacje na ten temat więc postanowiłem troszkę wszystko uporządkować.
Być może gdzieś coś poplątałem. : ))
Jeśli tak, proszę o poprawienie moich błędów.

Z tego co mi wiadomo sytuacja z dodatkami wygląda następująco:
DLC Vegas (Ps3, XBOX, PC) *
DLC War Hero (Ps3, XBOX, PC) *
DLC Greaser (Ps3, XBOX, PC) *
DLC Renegade (Ps3, XBOX, PC) *
DLC Made Man (Ps3, XBOX, PC) **
DLC Jimmy's Vendetta (Ps3, XBOX, PC) ***
DLC Joe's Adventures (Ps3, XBOX, PC) ***
DLC The Betrayal of Jimmy (Ps3) ***

* Zestaw dodający nowe auta i ubrania (dostępny tylko pojedynczo)

Czy istnieje możliwość zakupienia ich na PC bez specjalnego kodu, który można było otrzymać przy zakupie gry ?
Jeśli tak, to czy można zakupić więcej niż tylko jeden z nich ?

**Osobny DLC który również dodaje tylko nowe auta i ubrania.

Czy dodatek jest już dostępny na PC ?

*** Trzy osobne DLC zawierające dodatkowe misje nowymi bohaterami (brak mi konkretnych informacji na ten temat).

Czy dodatki są już dostępne na PC ?
Z tym Joe's Adventures to nieźle pocisnąłeś :) Nie ma w planach takiego dodatku (i jeszcze ta głupia nazwa), przynajmniej twórcy nic takiego nie zapowiadali.
Dokładnie, takiego dodatku nie ma w planach, chyba że pracujesz w 2K Czech....
Obrazek
No coż, to nie ja pocisnąłem. Wszelkie info pozbierałem z internetu.
Co do tego dodatku zapraszam tu:
http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=82869

Oczywiście to tylko domysły więc niepotrzebnie umieściłem to na oficjalniej liście.
macie tu są dlc [WAREZ]

Ostrzeżenie +1
Link do nielegalnego oprogramowania

Nawet jak ktoś pobierze to i tak na oryginale nie chodzą. //dosia92
Ten Jimmy Vendeta bedzie tylko na PC i to beda misje na czas
Dzięki za info.
Jak zbierze się trochę więcej takich przydatnych informacji, to zaktualizuję pierwszego posta.
Panowie wy sie smiejecie ale ja tez slyszalem DLC Joe's Adventures.Wiec mozliwe ze cos stworza taki dodatek.Teraz musimy tylko czekac na jakis odzew 2K games.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Joe`s Adventures - Hmmm... Jakby głębiej pomyśleć to może być kontynuacja Mafii 2 tzn.:
Joe żyje i nie wie co ma robić...Coś w tym stylu
Lub
Jeszcze wcześniejsze zdarzenia, przed przyjazdem Vito lub jak on jest w kiciu. Toć nie zadawał by się z takimi szychami jak Eddie Scarpa...
Obrazek
lipka napisał(a):
Ten Jimmy Vendeta bedzie tylko na PC i to beda misje na czas

Ciekawe skąd masz takie informacje? Tutaj np. wyciągnąłem "reklamę" tego DLC z instrukcji X360:
Obrazek
http://mafiatown.gram.pl/news.php?readmore=619

Pasi? :-P
Obrazek
http://mafiagame.wikia.com/wiki/Jimmy's_Vendetta

Na tej stronie jest data wydania Jimmy's Vendetta, i jest to data jutrzejsza. NIe wiem ile jest w tym prawdy.
W pierwszym zdaniu (opisu tego DLC ) w nawiasie jest napisane, że data wydania nie jest potwierdzona przez 2k ale fajnie by było jak by jutro wydali.
Nie wyobrażam sobie sterowanie Joe jako postacią. Ma barwny charakter, ale sam w misji w hotelu mówi, że ma słabą kondycje i za dużo schodów. i teraz wyobraźcie sobie Joe w scenie, kiedy irole podpalają dom a my wyskakujemy przez okno i uciekamy w gaciach ile sił w nogach.. .^^
Tak prawdę mówiąc DLC, w którym sterowalibyśmy Joe, to bardzo dobry pomysł :) Zwłaszcza jakby obejmowało 7-8 rozdziałów. Wiecie, o tym jak Joe sobie radził gdy Vito był na wojnie czy w więzieniu (poznanie Eddiego Scarpy). Ciekawie wyglądałaby też misja Room Service, w której musielibyśmy strzelać z samochodu prowadzonego przez Vito. A jakby dodatek kończył się
to już naprawdę byłoby świetnie. Choć i tak nie można raczej na to liczyć ;)