Lista DLC

w tym okienku pojawią się opcje pobierania dopiero po wydaniu jakiegoś DLC
No i wszystko jasne, popatrzcie sobie na "War Hero DLC" w tym dlc będziemy robić misje na wojnie, nie ma to jak wyciąć grę na początku! Kocham 2k Czech <3
Marcines napisał(a):
No i wszystko jasne, popatrzcie sobie na "War Hero DLC" w tym dlc będziemy robić misje na wojnie, nie ma to jak wyciąć grę na początku! Kocham 2k Czech <3

War Hero to chyba Pack w którym dostajemy dodatkowe autko i ubrania, a nie misje...
Obrazek
A to sorki :>
Dokładnie, nie wiem skąd Ty wytrzasnąłeś jakieś misje.
Mam wszystkie DLC jakie do tej pory wyszły i są to tylko nowe ciuchy i samochody.
To co wczoraj pokazali to normalnie smiech na sali ten dodatek. Za ch**a tego gowna nie kupie :evil:
Po tej grze narazie nie mam chęci czekać na mafie 3 :/
Zawiodłem się na 2k
Trailer do pierwszego DLC ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vOj7YWuEwnU&feature=player_embedded[/youtube]
Chyba se jaja robią, takie dopieszczanie wozów mialo byc w podstawce
Obrazek
I to maja byc lata 40' :lol: ?. Parodia te dodatki beda czuje...kopia GTA normalnie...
Jakie to jest żenujące. :->
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Kopia GTA IV te dodatki. Zamiast wszystko zawrzeć w podstawce to tutaj to dają. Mafia I, nie miała żadnych dodatków, historia była zakończona, i wszyscy ją wielbią. Teraz psują dobre imię tej serii :-/ A szkoda. Dodatek prawdopodobnie ściągnę z neta (jak inni).
Obrazek
Takia mała kopia GTA. Zapowiada się jadnek ładnie, ale na razie nie zamierzam kupować.
Obrazek
A mi się trailer podoba i tak go zamierzam kupić :)
Live or die - make your choice...
A mi się trailer podoba i tak go zamierzam kupić :)

Troche frajerowato, ale twój wybór...

...bo zgaduje ze do DLC beda nastepne DLC :lol:
Obrazek