Lista DLC

Aha :-)
A może coś więcej mógłbyś napisać ? :-)
to pod wieczór bo dopiero jestem po pierwszej misji, pogram więcej i spróbuje napisać coś twórczego :D
piszę to podczas gry : widzę, że dodali kilka nowych samochodów i utworów do radia.
można fajnie zmieniać wzory malowania samochodu
Czy ja wiem czy super - taki GTA style, nie podobają mi się dodatki typu save jako domek, strzałki, wszystko tak sztucznie wygląda.

Fajny jest ranking graczy itp.
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
właśnie strzałek nie ma tylko kierujesz się po mapie tak jak było od początku, fajna jest możliwość dodawania naklejek na auto.
gram teraz w to ale mam też włączone forum więc jak byście mieli pytania względem tego DLC walcie śmiało sprawdzę od razu.
Jak nie ma strzałek jak są.
Chodzi o te nad samochodami, przeciwnikami kiedy wykonujemy misje - nienawidzę takich grafik.
a o to chodzi, zwracam honor, myślałem, że chodzi Ci o te strzałki kierujące do celu
jest możliwość zamontowania sprężarki :)
majkool napisał(a):
o te nad samochodami, przeciwnikami kiedy wykonujemy misje - nienawidzę takich grafik.

Ja tak samo...Takie rodem z Vice City. Kicha kompletna z tymi oznaczeniami. Ale grunt, ze nie ma nudy. Jest FR - Jest zabawa :mrgreen:
Obrazek
Jest FR - Jest zabawa
Dokładnie, najważniejsze że zapisać w końcu można.
Największym błędem jest to że po wjechaniu brudnym zniszczonym samochodem do garażu sam sie naprawia i myje. Przez co urok myjni i warsztatów idzie się rąbać. Ale 30zł to i tak za dużo! DLC nie kupie z zasady, nie dlatego że mnie nie stać. Po prostu nie lubię jak mnie ktoś rąbie po kieszeniach.
wiecie ile kosztuje ten jimmy's i gdzie go można załatwić?
i ile zajmuje miejsca na dysku
Streetovs napisał(a):
wiecie ile kosztuje ten jimmy's i gdzie go można załatwić?
i ile zajmuje miejsca na dysku

Na Steam'ie możesz kupić, a jak masz konsolę to na Xbox Live, albo PlayStation Network.
Jimmy wychodzi z pierdla i zabija Joe na poczatku kozak :mrgreen:
lipka napisał(a):
Jimmy wychodzi z pierdla i zabija Joe na poczatku kozak :mrgreen:

Toż Ty ślepy. :mrgreen:
@up
Dokładnie, przecież on zabija na poczondku Vita!!! :-)

@down
Hehe :-)
Obrazek
LOL, Jimmy wogóle nie zabija Vita, jakie żale... Vita wogóle nie ma w tym dodatku. Jimmy po wyjściu z pierdla po prostu oszołomił jakiegoś przypadkowego kolesia i zabrał mu ubranie.. Przecież nie chodził by w wieziennym ubraniu nie?? To nie był Vito!!
Czyżby studio 2KCzech pracowało nad tyloma dodatkami do mafii 2?
"Mafia 2 Świat przemocy i przyjaźni"

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.