to pod wieczór bo dopiero jestem po pierwszej misji, pogram więcej i spróbuje napisać coś twórczego :D piszę to podczas gry : widzę, że dodali kilka nowych samochodów i utworów do radia. można fajnie zmieniać wzory malowania samochodu
właśnie strzałek nie ma tylko kierujesz się po mapie tak jak było od początku, fajna jest możliwość dodawania naklejek na auto. gram teraz w to ale mam też włączone forum więc jak byście mieli pytania względem tego DLC walcie śmiało sprawdzę od razu.
Jest FR - Jest zabawa Dokładnie, najważniejsze że zapisać w końcu można. Największym błędem jest to że po wjechaniu brudnym zniszczonym samochodem do garażu sam sie naprawia i myje. Przez co urok myjni i warsztatów idzie się rąbać. Ale 30zł to i tak za dużo! DLC nie kupie z zasady, nie dlatego że mnie nie stać. Po prostu nie lubię jak mnie ktoś rąbie po kieszeniach.
LOL, Jimmy wogóle nie zabija Vita, jakie żale... Vita wogóle nie ma w tym dodatku. Jimmy po wyjściu z pierdla po prostu oszołomił jakiegoś przypadkowego kolesia i zabrał mu ubranie.. Przecież nie chodził by w wieziennym ubraniu nie?? To nie był Vito!!