Lista DLC

Podczas przelewu/zapłaty za ów dodatek jak jest pobierana suma ? Chodzi o to, że płacić można jedynie w obcej walucie. Kwota ta jest automatycznie przeliczana na naszą walutę ?
Goose napisał(a):
A mi się trailer podoba i tak go zamierzam kupić :)

Troche frajerowato, ale twój wybór...

...bo zgaduje ze do DLC beda nastepne DLC :lol:

Co frajerowato ? W czym masz problem gościu ? Wy narzekacie na DLC, ja natomiast zamierzam je kupić i podoba mi się trailer, więc nie wypisuj w moim kierunku takich pierdół, bo jak ja ci wygarnę to tak, że dostanę chyba 2 warny na miejscu.
Live or die - make your choice...
Żeby uciąć wszelkie dywagacje na temat legalnego zakupu DLC poprzez steama napiszę jak to się odbywa.
Gdy jest jakiś dostępny pojawia się w zakładce DLC we właściwościach danej gry na platformie Steam, aby móc go kupić należy mieć konto na pay pal ( ja z tego korzystam, są jeszcze inne możliwości płatności ale nie próbowałem ich). Po wybraniu interesującego nas DLC. Steam przenosi nas do strony z formularzami do wypełnienia (pierdoły typu miejsce zamieszkania itp.) Po wypełnieniu tych formularzy wybieramy formę płatności i jeżeli masz środki na pay pal przelew zostaje wykonany i w tym momencie możesz się cieszyć bądź wkurzać z zakupu.

jak się wpłaci pieniądze na swoje konto Pay Pal można tam wymienić na interesującą nas walutę.
Ależ sie boję :mrgreen:

Jest to frajerowate jako że mialo to byc w podstawce i dajesz sie dymać w dupsko, wot i wsio.
Obrazek
Goose napisał(a):
Ależ sie boję :mrgreen:

Jest to frajerowate jako że mialo to byc w podstawce i dajesz sie dymać w dupsko, wot i wsio.

Mam pieniądze, więc kupię. To, że ty na gry dostajesz od rodziców to tylko im pogratulować.
Live or die - make your choice...
Goose ogarnij się. To że zamierza kupić to tylko jego sprawa. A teksty typu frajer i takie tam to zostaw dla siebie.
Zauważyliście, że na końcu Trailera z tym DLC Vandetta prawdopodobnie zabija Vito? To miejsce jest przy domu Marty'iego (poznałem po garażu). Co o tym myślicie?
O cholera...
Nieee, nie może być. Vito i Colt M1911 to papużki nierozłączki. Nie dałby się załatwić jakiemuś skinowi :D
Obrazek
Koszulka i gacie do snu te same co Vito nosił :) poza tym to stare mieszkanie Marty'iego :) coś czuję, że także koniec Vito :P - lipa.
Jakiego trailera? Można jakiś link prosić?
Wróc do poprzedniej strony w tym temacie.
Obrazek
acerxp napisał(a):
Koszulka i gacie do snu te same co Vito nosił :) poza tym to stare mieszkanie Marty'iego :) coś czuję, że także koniec Vito :P - lipa.

Gdzie ty koszulkę tam widzisz ? :)
Koszulki nie ma, może był pod prysznicem akurat :-P I zdążył tylko dół nałożyć. A gacie przecież identyczne :lol:
Obrazek
Jak checie to wam przedstawie pełną listę misji z dodatku Jimmy Vendetta. :->

I będzie wszytko wiadomo, czy on Vita zabije i takie tam.
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
To nie jest Vito na 100% wczoraj w godzinie gry Jimmy's Vendetta bylo akurat to pokazane i byl to jakis koles a nie VITO :!: :!: :!:
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .