Vice City byłoby strzałem w dziesiątkę!
Sądzę, że R* wskrzesi miasto, gdyż są świadomi, że ogrom ludzi tylko na to czeka.
Wyczułem drobny smaczek z Vice grając w TBoGT i na dzień dzisiejszy jestem w 100 % przekonany, że wrócimy do Vice City.
Dorzucę tym, że Liberty City jest już passé - było głównym miastem w GTA, GTA III, GTA LCS, GTA IV i GTA EfLC. Czas na poważne zmiany. San Andreas raczej nie ma szans, gdyż wątpię w to, że R* podejmie się do tworzenia całego stanu SA na PS3 (byłoby fajnie, ale może jeszcze kiedyś przyjdzie nam tam zawitać ponownie... W każdym bądź razie na pewno nie teraz
)
Często widać na forach, jakoby następne GTA miałoby być w Londynie bądź Tokyo - Ci ludzie powinni się poważnie nad sobą zastanowić... Było kiedyś GTA London 1969 (po czym, dorzucili 1961) - R* przyznał się do tego, że to była totalna klapa. Czemu mieliby więc wrócić do tego poronionego pomysłu z Londynem? Dodam, że miasta GTA mają nazwy nawiązujące (czyt. podobno brzmiące, ...) do prawdziwych miast - zatem London miałby się nazywać Kondom? Nieee
Co do Tokyo, to też niemożliwa opcja - nie będę się rozklejał w tym temacie, ale rozumiecie o co mi chodzi z ewentualną rozgrywką w Tokyo...