Free Ride v2

Co wy czytać nie umiecie? Pisałem przecież, że mi NIC NIE PISZE nawet jeśli wyjdę z auta.

Jak nic nie pisze to poczekaj aż w końcu napisze :D A tak na poważnie to coś musiałeś sknocić jeśli nic NIE JEST NAPISANE //dosia92

ok spróbuje jeszcze raz

EDIT: no i znowu.
Nie musisz cytować całego pierwszego posta, wiemy o co chodzi - M.

sorki ale link niedziala :/
Obrazek
Na piątej stronie masz działający link, który zamieścił "Soberat".

A tak w ogóle zainstaluj sobie moda, którego ja podałem. Jest lepszy.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Witam, nie wiem co ja robię źle, ale jak wgram tego moda to wyskakuje mi ostrzeżenie , że ten mod został zainstalowany, ale nie został zakupiony. Można to obejść ??
Trzeba kraka sraka wgrać :) Na pw wysłałem.
Cześć. Ja mam jeszcze inny problem. Kiedy wjeżdżam przez bramę posiadłości Vinci psują mi się tekstury, a konkretnie usuwa mi się niebo i znika posiadłości :-/ . Macie na to jakiś sposób.
Bo trzeba wgrać 3 pliki, które dał Albert302
Obrazek
Kolego ściągnąłem te pliki i wkleiłem do odpowiednich folderów ale to sprawiło że wg. usunęło możliwość zwiedzenia posiadłości Vinci i domu Leo :-/. Jakieś inne rady ?
Czy możecie napisać coś więcej o tym cracku do moda, którego podawał Albert302? Albo link do download'u. Jeśli nie doczytałem, a gdzieś jest to przepraszam.
Nie podaję cracków w tematach (chyba :-> ). Mogę Ci wysłać na PW.

Takie sprawy możesz od razu załatwiać poprzez PW, ale oczywiście trzeba było napisać posta. //dosia92
Obrazek
Mógłby ktoś mi podać hasło do tego pliku?
"Wychowany na twoich słowach dopadnie cię morderca."-Pablopavo
mam problem ponieważ te trzy pliki od alberta wkleiłem tam gdzie trzeba sds gui także teraz mam ten dlcs i wczytałem że w folderze pc musze utworzyć taki folder i do niego dać ten free ride no właśnie chce to zrobic lecz w folderze pc mam juz folder dlcs ktory warzy 1,6gb i tam sa trzy foldery to sa te dodtaki do gry co ja teraz mam zrobic?
W folderze "pc" jest folder "dlcs". Do folderu "dlcs" wrzucasz folder "cnt_free_ride", czyli mod FR.
Obrazek
zrobilem jak wszystko i mam 84 posteow w grze % i lipa chcialem kontynuowac misje wczytuje rozdzial i zaczynam z domu ;/ i wielka kicha broni wszystkich nie mam bo mam 2 a amunicja nie jest nieskonczona co zrobic?
Nie pisałeś, że chcesz "godmode'a". Ja Ci tylko powiedziałem jak poprawnie zainstalować moda.
Obrazek