Ale chodzi o wchodzenie do posiadłości Leo i Franka. Tak do tego potrzebne są trzy pliki. "karet" na wrzuciłeś te pliki tam gdzie trzeba? "15mansion.sds" wrzuć do "sds\shops", "mansion.sds" do "sds\city", a "rtr_sky.sds" do "sds\skies". Oczywiście wchodzenie do tych posiadłości działa tylko wtedy jeśli wybierzesz opcję "SUMMER DAY". Nie wiem jak może nie działać.
Mógłby ktoś wrzucić te 3 pliki,bo nie mam JV i nie będę miał , a chciałbym sobie pochodzić po domu Vinciego. A co do tego update-a,jest w nim dużo błędów,np. po zapisaniu i wczytaniu nie ma drzew.
Wiesz co... Na początku zrobiłem coś nie tak i nie działało, a teraz wgrałem wszystko od początku i działa, poza opcjami domów Leo i Vinci'ego i po wczytaniu nie ma aut i drzew właściwie czemu , a i Soberat ściągnij z internetu JV polecam dodatek
Ściągnąłem ten plik drugi na tamtej stronie i tylko jeden plik jest, wgrałem go i nic (wcześniej miałem jakąś wersje do przejażdzek). Chyba że jeszcze jakieś pliki trzeba ściągnąć to proszę podać. Nie można włączyć God Moda (przy telewizorze u Joe'a w lecie), nie można zapisać, wyjąć broni w mieszkaniu.