Free Ride v2

Wszystkie 3?Tylko 2 są potrzebne
Obrazek
na pewno 3
Obrazek
Ja wgrałem gui-main.sds do gui ,freeraid-main.sds do missionscript i działa
Obrazek
Ale chodzi o wchodzenie do posiadłości Leo i Franka. Tak do tego potrzebne są trzy pliki. "karet" na wrzuciłeś te pliki tam gdzie trzeba? "15mansion.sds" wrzuć do "sds\shops", "mansion.sds" do "sds\city", a "rtr_sky.sds" do "sds\skies". Oczywiście wchodzenie do tych posiadłości działa tylko wtedy jeśli wybierzesz opcję "SUMMER DAY". Nie wiem jak może nie działać.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Mógłby ktoś wrzucić te 3 pliki,bo nie mam JV i nie będę miał , a chciałbym sobie pochodzić po domu Vinciego.
A co do tego update-a,jest w nim dużo błędów,np. po zapisaniu i wczytaniu nie ma drzew.
Obrazek
Wiesz co... Na początku zrobiłem coś nie tak i nie działało, a teraz wgrałem wszystko od początku i działa, poza opcjami domów Leo i Vinci'ego i po wczytaniu nie ma aut i drzew :cry: właściwie czemu :?:, a i Soberat ściągnij z internetu JV polecam dodatek
Obrazek
Tylko że ja nie chcę piracić,A co do drzew tylko raz tak nie miałem.
Obrazek
Tylko raz? Dziwne ja zawsze tak mam jak zapiszę, wyjdę i wczytam. Co do tych plików, zaraz Ci napiszę na PW.
Obrazek
Czyli zapisujesz,wychodzisz z gry , wczytujesz i masz?Ciekavve.
Obrazek
Nie. Chodzi oto, że jak wczytuję grę z menu to zawsze nie ma drzew. Oczywiste.
Obrazek
To jak wczytywać żeby były :?:
Obrazek
Nie da się. To po prostu błąd. Costa musi trochę ulepszyć ten mod.
Obrazek
Tak czy inaczej działa dobrze i God Mode i zapisywanie, i domy Leo i Vinci też działają. Polecam.
Obrazek
Ściągnąłem ten plik drugi na tamtej stronie i tylko jeden plik jest, wgrałem go i nic (wcześniej miałem jakąś wersje do przejażdzek). Chyba że jeszcze jakieś pliki trzeba ściągnąć to proszę podać. Nie można włączyć God Moda (przy telewizorze u Joe'a w lecie), nie można zapisać, wyjąć broni w mieszkaniu.
Przeczytaj sobie moje posty wyżej, a zrozumiesz w czym problem.
Obrazek