Free Ride v2

Zainstalowałem od nowa mafie, czystą, wgrałem najpierw costa FR v1, później ściągłem z tematu Costa Freeride_v2.zip (drugi plik) i wgrałem to i nadal nic, jako tako działa ale God Mode nie da się uruchomić ani broni. (W folderach jest po 1 pliku) Jak coś źle robię to proszę mi wytłumaczyć jak to zrobić poprawnie. A jak są jakieś inne pliki potrzebne to proszę o zahostowanie ich i wysłanie linku na PW, byłbym wdzięczny.
Proste:Instalujesz gui-main.sds do x:/Program Files/Steam/steamapps/common/mafia ii/pc/sds pl*/gui
Następnie wgrywasz freeraid-main.sds do x:/Program Files/Steam/steamapps/common/mafia ii/pc/sds pl*/missionscript

*Ten forder może się nazywać sds en
Obrazek
Nie będę zakładać nowego tematu.

Na stronie "mafia-empire.com" znalazłem inną wersję FR moda w formacie DLC. Można zapisywać grę przy łóżku i (uwaga, uwaga) nie powoduje to zniknięcia niektórych tekstur (np. drzew). Cytuję:

"NEW Modified Version of Gvozden's Free Ride DLC available
Englisch & German

Here it is
now.....
you start In Villa Scaletta
you have no lockpicks
you have 5000 Money
you have Modified 1911 Semi
you have Thompson (not 1928)
you can Save with Bed
you can Drag Dead Bodies
you can Run in Vitos Home
you can shoot in Vitos Home
Joe started in his apartment
Joe shoot from car
Joe is equip with 1911 Semi
Joe is equip with Thompson1928
Joe have Infinite Ammo
Joe Follow In/Outside of Buildings
Henry started in The Maltese Falcon
Henry shoot from car
Henry is equip with 1911 Semi
Henry is equip with Thompson1928
Henry have Infinite Ammo
Henry Follow In/Outside of Buildings
Save to changing Weather/Day time
Fewer Cars in the Garage
Less Car Places in the Garage (40)
Game Saves when Leave the Garage
Free Ride Save Slot available (Load Chapter)"

Link do moda: http://mafia-empire.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=146.0;attach=211.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Przyjacielu. Mógłbyś może powiedzieć jak to zainstalować :?:
@UP Musisz utworzyć folder dlcs,lecz ja nie wiem gdzie.Potem wchodzisz w grę,zawartość do pobrania i pobierasz.Jeżeli nie będzie chciało Ci się pobrać,to (chyba) tylko krakers pomoże.
@DOWN Jestem SobeRAT,a nie SobeART ;-)
Obrazek
Niestety potrzebuję szczegółowego opisu instalacji. Jednak dziękuje za chęci Soberat.

Edit:

Już zainstalowałem ale pisze żebym zakupił to DLC. Co robić?
dziś ukończyłem mafie na poziomie trudnym 3 raz, pojeździł bym sobie teraz tak O z głupia, pisze w temacie ogólnie aby dostać maila jak będzie nowy post, a co z tym idzie coś wiadomo o wgraniu nowego moda,
Mnie mod działa ale w mieszkaniach nie mogę wyciągnąć broni. I mam jeszcze pytanko gdzie jest dokładnie posiadłość vinciego.
Udało mi się to zainstalować ale nie ma opcji zapisu.

Edit:

Już wszystko jest ok. Dziękuje za wszelką pomoc oraz informacje. Pozdro Don Tindono.
Siemka

Czy ktoś może mi wrzucić na jakiś serwer ten mod free ride o którym mówił Albert302 kilka postów wyżej? stronka mafia empire coś nie chce zadziałać ;/
Mi też ostatnio "mafia-empire" nie działa.
Proszę, oto link: http://download521.mediafire.com/1sg5vhgae4wg/cvlakjc1aakw5z6/cnt_free_ride_by_spk64.rar.
Obrazek
Dzieki wielkie, zależało mi na tym
Witajcie. Otóż pobrałem mod, i nie działa god mode, a chciałem się zabawić z policją, może ktoś napisać co mogę robić źle?
W tym modzie nie da się włączyć trybu "god-mode".
Obrazek
Proszę dajcie nowego linka bo ten wygasł