Free Ride v2

Dzięki za odpowiedzi. Mam jeszcze jedną prośbę, czy może mi ktoś wysłać na PW link do działającego crakersa z opisem gdzie go wrzucić, bardzo o to proszę :)

Edit: Mam pytanie: czy po wrzuceniu tego Freerida z możliwością zapisu można rozegrać historie normalnie tak jak bez moda ?
Może ktoś dać link do pobrania
drk- a przeczytałeś ten temat? dużo w nim linków było podanych.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Hej, odkryłem pewną rzecz, jak już ktoś o tym pisał to przepraszam. Kiedy rozpoczynamy przejażdżkę np. Summer Day to po drugiej stronie ulicy od domu Joego stoją 2 samochody: czerwony i niebieski, kiedy wsiądziemy do czerwonego Joe pojawia się nagle w niebieskim i zaczyna za tobą jechać, a jego samochód oznaczony jest na mapce żółtą kropką, ktoś wie o co chodzi?
Już parę osób o tym pisało, tyle, że teraz nikt o tym nie pamięta, bo gra w inną wersję FR moda. W formie DLC i z możliwością (nic nie psującego) zapisu.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
@Albi - Czy ten DLC nie psuje przypadkiem zdobywania osiągnięć na Steamie? Dla przykładu po raz kolejny przechodziłem grę na wysokim poziomie trudności z wgranym DLC i nie uzyskałem tego osiągnięcia mimo spełnionych warunków. Z innymi osiągnięciami było chyba to samo.
Nie wiem jak to jest z tymi osiągnięciami, bo gram na cracku i nie wiem czy w ogóle da się grać z wgranym FR w formie DLC bez cracka.

@down: Nie miałem na myśli FR od Costy, bo on nie jest w formie DLC.
Obrazek
Ja mam wgrany free ride od costy i działa bez cracka, a osiągnięcia, nadal odblokowuje :-P
Obrazek
Heh, wsiadłem do niebieskiego samochodu a Joe do czerwonego i pojechał do centrum po czym zatrzymał się, a potem kręcił autem młynki :D
@Harlow - posłuchaj takie rzeczy to się umieszcza najwyżej w ciekawostkach, a nie byle gdzie.

Żeby nie robić Off-Topicu to mam pytanie do RG13. Czy ten Free Ride of Costy nie kasuje Ci budynków? Mnie kasował, ale skoro Tobie nie to może coś źle zainstalowałem. W takim przypadku gdyby nie kasowało budynków i gdyby osiągnięcia działały to może bym się skusił ponownie na tego FR v2.
Nie kasuje, przez moment zaraz po załadowaniu ściany są przezroczyste, ale to przez ułamek sekundy, potem wszystko ładnie działa, może coś źle zainstalowałeś ;-)
Obrazek
Zapewne tak. Dręczy mnie sprawa z tym, że większość użytkowników skarży się na Free Ride Costy, bo znikają budynki. Może po prostu ściągnąłeś z innej strony niż linku podanego na MT? Przyznawaj się :-P A tak na boku to bardzo zależy mi na odblokowywaniu osiągnięć dlatego odinstalowałem te DLC. Ponadto DLC trochę "napaskudziło" mi w plikach gry.
U mnie przy FR od Costy robiło się to samo co u Ciebie (@up) jednak nie znikały mi budynki, a drzewa. Co do cracka, to jeśli się go wklei, a potem chce się przywrócić oryginalne pliki, to przed tą czynnością trzeba zrobić reinstall gry. Mnie to akurat nie przeszkadza, bo ja cały czas gram na cracku i z FR DLC.
Obrazek
A moze ktos laskawie poda haselko do linku?
Jestem Vito. Vito Scaletta.
A może tak łaskawie przejrzysz ten temat? Podawałem (i nie tylko ja) kilka linków.
Obrazek