Wyczytałem niedawno o tej jaskini w kształcie głowy demona, co jest nad tunelem kolejowym w Ekstremalnej Jeździe, i jak się do niej dostać. Otóż, postanowiłem pójść tunelem jeszcze dalej, aż na sam kraniec mapy. Tam zobaczyłem ścianę, przez którą przeszedłem, i zacząłem spadać (Podobnie jest przy tzw "Efekcie czarnej dziury gdzie samochód wylatuje za mapę), widziałem niebo i chmurki, po czym nagle Tommy się zatrzymał i zginął jakby nagle było gdzieś podłoże.
Oprócz tego w misji "Chwila Relaksu" jak już pojechałem tą ciężarówką z cygarami do Pauliego i Sama to rozwaliłem Lassitera Fordora. Gdy Sam pojechał po dona, wsiadł to tego rozwalonego samochodu po czym zniknął.
Oprócz tego:
-Po upuszczeniu skrzyni (Samochód nas przejedzie lub naciśniemy przycisk upuszczenia broni) nie możemy jej na nowo podnieść.
-W misji Jazdy Ekstremalnej gdzie zdobywamy samochód Hillbilly gdy już zdobędziemy ten samochód, a zabijemy kolesia co nam zlecił tą misję, po odpaleniu samochód wybucha.
-Gangsterzy z Obrzynami mogą wystrzelić nagle mnóstwo pocisków naraz.
-Raz policja mnie goniła, więc wysiadłem z samochodu jak byłem niewidoczny. Policja przyjechała, policjanci zaczęli okrążać samochód. Ja, gdy mnie nie widzieli, ukradłem ich radiowóz i poczekałem aż minie czas poszukiwania mnie. Po tym jak minął, jeden z policjantów poszedł na chodnik i zaczął się zachowywać jak policjant idący pieszo, zaś drugi wszedł do radiowozu. Pojechałem z nim kawałek, po czym zatrzymałem się. Wtedy policjant wysiadł i też poszedł na chodnik zachowując się jakby nie był policjantem patrolującym miasto za pomocą radiowozu, a takim idącym pieszo.
Później sytuacja z pościgiem powtórzyła się, tym razem jechał Lassiter Police. Wtedy siadłem na tylnie siedzenia, gdy minał okres poszukiwania, policjanci wsiedli do samochodu, jechali ze mną na tylnim siedzieniu, po czym zatrzymali się, wysiedli, i też poszli pieszo patrolować miasto.