Dziwne błędy w grze

woncki napisał(a):
jechałem raz za szybko wiec zaczęła mnie gonić policja. zatrzymalem się, jeden policjant wlepia mi mandat a drugi porzuca samochód i dzie patrolować ulicę. drugi policjant sam potem jeżdził w radiowozie :-) :-D

Podobne sytuacje zdażają się dość często.
Np. gdy mamy poziom WANTED i nagle zacznie spadać.
Gdy spadnie do końca, policja wysiada z radiowozów i sobie idą :-)
muore il bandito, la mafia vive
Przed chwilą ścigałem Sergio. Zaklinował się o słup. Wyszedłem z mojego auta, wywaliłem kierowce i zacząłem w niego naparzać. Okazał się nieśmiertelny więc wsiadłem do wozu morello i gdy wcisnąłem gaz pojazd jechał tak jak każe mu skrypt (nie słuchał moich "rozkazów"). Wysiadłem, wywaliłem Sergio i wóz sam pojechał (lol). Naparzałem w Sergio ten też nieśmiertelny i za chwilę wiadomość, że misja nie zaliczona bo sergio uciekł hehehe
Acozz miałem to samo tzn. wywaliłem Morello z wozu, naparzam w niego a auto odjeżdża i wiadomość Sergio uciekł
A wszystko dzieje się tak, a nie inaczej, ponieważ według scenariusza nie mamy go zatrzymać w drodze, po mimo, iż mamy takie zadanie ;D
a u mnie pewnego razu sergio sie zaklinował, wywaliłem odziwo śmierelnego kierowce i dowiozłem sergia do portu. potem wszystko działo sie po staremu :D
u mnie policja wpadła na hydrant, wywaliło ją w górę na jakiś budynek :shock: i słuch po niej zaginął (dosłownie).
Nawet nie zdążyłem frapsem nagrać.
Policja zaczęła mnie gonić. Nic takiego, rozwaliłem ich w wozie, wiszą przez okienka. Nie miałem transportu, więc chciałem wziąć wozik od policjantów. Podchodzę, otwieram drzwi i CIUL policja ożywa i zginąłem... Co to miało być :?: :shock:
Obrazek
zombi :!: :mrgreen:

///Takie coś grozi warnem... Kevin
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
don napisał(a):
zombi :!: :mrgreen:

proszę o uściślenie...?
no nieumarli,zombi. no wiesz.
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
don napisał(a):
no nieumarli,zombi. no wiesz.

No nie wiem...jeżeli masz pisać takie krótkie posty to najlepiej ich nie pisz :lol: Post musi być rozbudowany, uważaj sobie na przyszłość.
muore il bandito, la mafia vive
ok

PS: Mam Dziś URODZINY :mrgreen:
// Ok - M.
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
kolega wczesniej wspomnial o lewitujacej lampie,nie moge sie jej dopatrzec,gdzie ona dokladnie jest :?: :roll:
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
MafiaFan napisał(a):
Mi przytrafiła się kiedyś śmieszna sytuacja :mrgreen: Otóż jechałem zbyt szybko i zaczęła mnie gonić policja w celu wlepienia mi mandatu. Wykonywałem misje więc wolałem nie ryzykować śmiercią i zatrzymałem się. Samochód gliniarzy stał przy samym budynku (tzn. drzwi pasażera były zablokowane). Gliniarz wlepił mandat po czym udali się do samochodu. I tutaj najlepsze - mogli wsiąść tylko przez drzwi kierowcy. Najpierw wsiadł kierowca, usiadł za kierownicą i zamknął drzwi. Po chwili otworzył je drugi gliniarz, wywalił za szmaty kolege, wsiadł na miejsce pasażera, ten drugi podniósł się, wsiadł i odjechali :lol:

Tu tak a propos tego komentarza mam filmik

A poza tym chciałem pokazać co mi się przytrafiło. Otóż załadowałem sobie z listy misję w garażu, zaczął się filmik i... sami zobaczcie tu. Być może jest to spowodowane tym, że instalowałem różne mody do gry, ale w momencie gdy uruchamiałem tą misję wyczyściłem folder mafii ze wszystkich moich dodatkowych folderów takich jak: missions, models, tables itd więc gra teoretycznie była czysta. A jednak może nie do końca. Przywróciłem nawet oryginalny rw_data.dll. Czy możliwe że popsułem coś w tych spakowanych plikach gry??
Obrazek
Obrazek
Załaduj sobie wcześniejszą część misji (czyli Bar Salieriego) - powinno być już wszystko w porządku ;-)