Co zrobi Vito?

Ja bym obstawiał że samochód którym uciekamy należy do jednego z naszych kompanów ;-)
Szanuje twoje zdanie ;-), ale nie wydaje Ci się to trochę abstrakcyjnym rozwiązaniem ?
Dla przykładu... W The City of Lost Heaven przyjechaliśmy do portu za morelo gratem, któremu później przestrzelono koła. Czym każdy z Was wracał do Baru ? Pytanie retoryczne... ?

Ponadto, kolejny screen:

Obrazek

Nagle wszyscy zaczęli jeździć takimi samymi samochodami ? W dodatku w zimę i taką samą pogodę ?
Nie wydaje mi się ;-) I jeszcze jedno. Wydawcy pokazując nam gameplaye, screeny, starają się to robić tak, żebyśmy nie poznali całej gry przed jej wydaniem. Skupiają się na jednej rzeczy. Więc daję głowę, że te screeny i gameplay są z targów E3.

Zaraz jeszcze sprawdzę blachy tych samochodów, z ucieczki i z innymi screenami.
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg
Tomasz napisał(a):
Zaraz jeszcze sprawdzę blachy tych samochodów, z ucieczki i z innymi screenami.

Blachy na pewno będą takie same, bo nie ma sensu żeby robić różne numery rejestracyjne dla poszczególnego auta w Empire Bay. Tak samo było z samochodami w GTA IV.

Też się zastanawiałem co robiło tam to auto na tyłach gorzelni. Na pewno dowiemy się tego jak już zagramy ;-)
Mi się wydaje że vito zacznie kołowac a Joe strzelac tym sposobem zabije wszystkich policjantów.Potem zawieziemy Henrego do lekarza.
Mówie prawde nawet kiedy kłamie.

Człowiek z blizną
adis135 napisał(a):
Mi się wydaje że vito zacznie kołowac a Joe strzelac tym sposobem zabije wszystkich policjantów.Potem zawieziemy Henrego do lekarza.

A ja myślę że nadleci helikopter i wszystkich pozabija..

:-)
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
" najciemniej jest pod latarnia ", przeciez nie trzeba tam jechac, jest duzo innych mozliwych drog.
Z tego co widziałem tego Game Playa to on tam wrzuca luz... Wydaje mi się że będzie nagle wrzucenie jedynki głowa w dół i z całej w barykadę :D
Chyba że będzie to tak :
Kop w szybę w stylu Za szybcy za Wsciekli i wielki okrzyk "My name is Vito !" z tył samochodu postrzelony kompan kładzie się na dywaniki auta a Joe do barykady strzela Thompsonem z ograniczonej widoczności (musi się schować by nie padł na zatrucie ołowiem) i Vito wyciąga Colta i sruu w barykadę a z tyłu auta ziomki komentują "Ale urwał !":D
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."
A może byc tak że Vito albo Joe strzelą w bak policyjnego samochodu[spacja]a one wybuchną.Potem zostanie jedna barykada Vito i Joe wyjdą i po zabijają reszte policjantow.Może byc tak że są inne zakończenie.
Mówie prawde nawet kiedy kłamie.

Człowiek z blizną
Według mnie to jest właśnie most zwodzony. Będzie on podniesiony. Kierowca zaryzykuje i wjedzie na niego z wielką prędkością. Uda mu się przeskoczyć i dalej będzie już ucieczka albo strzelanina...

Pozdrawiam,
Rnaki
Ja myśle,że będzie tak,że paru gliniarzy podejdzie by ich skuć a oni wezmą ich jako zakładników i będą kazali nie strzelać bo ich zastrzelą
A ja uważam, że Vito wskoczy tym samochodem do wody i następnie wszyscy z niego wyjdą i będą płynęli, uciekając przed policją.
Live or die - make your choice...
Pójdą do paczki ale ktoś za kaucją ich wyciągnie - to moja ,,kosmiczna'' opinia :-P
Keep your friends close, but keep your enemies closer. - The Godfather
na koncu tego gameplayera joe mowi do vita " vito zrob cos" cos w tym stylu nie pamietam dokladnie tych slow i vito zmienia bieg w tym momencie o ile dobrze pamietam czyli pewnie chce wyskoczyc z tego mostu ale mi sie wydaje ze w tym miejscu co oni stoja nie ma jeszcze wody tylko jakies budynki itp to mozliwe ze spadna poprostu na droge czy cos w tym stylu
Salwik napisał(a):
A ja uważam, że Vito wskoczy tym samochodem do wody i następnie wszyscy z niego wyjdą i będą płynęli, uciekając przed policją.

Jeden z nich jest ranny ;-) .
Siorak napisał(a):
...spadna poprostu na droge czy cos w tym stylu

Autko by chyba tego nie wytrzymało.
Ja nie zabardzo wiem co napisać :-? .Mi się wydaje że przebije się przez blokade :-| .
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
Na samym koncu Joe szykuje TommyGuna
Obrazek