Co zrobi Vito?

bananmaciek napisał(a):
Najciekawszy byłby prysznic xDD

Weź się! :-D
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
bananmaciek napisał(a):
Najciekawszy byłby prysznic xDD
LUBISZ PACZEĆ JAK VITO PRYSNICUJE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!????? :shock:
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
Oj 12 letni chłopczyku musisz się jeszcze tyle nauczyć^^
Obrazek
idz do mojej szkoły a zrozumiesz

EDIT:Pszepraszam raczej 13 letni hłopczyk

// Ostrzeżenie +1 - M.
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
Mój 10 letni brat nie robi takich błędów jak ty, więc się lepiej nie przyznawaj ile masz lat. A co do prysznica to za młody jesteś, żeby zrozumieć
Obrazek
Bez kłótni i offtopów, jeżeli chcecie wytoczyć sobię wojnę to tylko na pw.
muore il bandito, la mafia vive
A może jakiś policjant okaże się zdrajcą... lub z drugiej mani nadjedzie pomoc w ciężarówce?

Donu. Rób co chcesz ale zmień "charakter" pisma Proszę.
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Nie kłócić się. Don - co jak co, ale ja Twoich postów się już nie tykam :evil:
A może poprostu ich złapią a potem będzie misja "ucieczka z więzienia" lub coś w tym stylu. Dobra była by taka misja.

A jeżeli chodzi o Dona to gdy sytuacja dalej będzie się powtarzała trzeba będzie dać mu bana za:
1.Nie przestrzeganie zasad ortografii
2.Złośliwość
3.Off-topowanie
4.Kłócenie się
5.Obrażanie innych użytkowników
6.Nie stosowanie się do zasad moderatora
Od tej pory piszmy posty na temat ;-)
O ile dobrze kojarzę, cutscenka kończy się w momencie, kiedy Vito wciska pedał gazu/zmienia bieg/cośtam wskazującego na to, że jednak chłopaki wylecą z mostu. Co do wystrzelania ich jak kaczki - pociski diametralnie tracą swoją prędkość w wodzie, wystarczy więc płynąć pod wodą, aby nie był to aż taki problem. Ranny kolega? Bywało gorzej. Ta opcja jest jak dla mnie najprawdopodobniejsza.
Obrazek
- M a f i a P B F -
hmm.... chyba będzie tak ale mojego zdanie będzie tak: jedzie ciężarówka i walnęła w blokadę policyjną Vito z tego skorzystał i pojechał to szpitala
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
Ta, a kierowca ciężarówki był niewidomy i dali mu mandat. Jeśli sobie robisz żarty to nie śmieszne.
To nie żart. Kierowca nie wiedział nic o blokadzie mostu i spóźniony z dostawą, DAŁ gaz do dechy.
Nie chce aktu zemsty
ojciec chrzestny
don napisał(a):
To nie żart. Kierowca nie wiedział nic o blokadzie mostu i spóźniony z dostawą, DAŁ gaz do dechy.

Przecież to nierealne...każdy człowiek przy zdrowych zmysłach zatrzymałby się przed taką blokadą. Nie cuduj chłopie.
muore il bandito, la mafia vive