Co zrobi Vito?

Ostatnio zmniejszyła się ilość nowych tematów, więc trzeba rozruszać towarzystwo ;-)

Obrazek

Temat tyczy się dosyć niedawno opublikowanego gameplaya pod tytułem Buzzsaw. Na końcu filmiku widzieliśmy jak Vito wjeżdżając na most został zablokowany przez policję. Co może być później? Jak myślicie?
Wewali się autem do rzeki, Joe wyciągnie rannego kumpla, wypłyną, porwą auto i do domu. Kosmicznie brzmi, ale w grach wszystko jest możliwe :lol:
Byli na moście, więc napewno będą musieli z niego zlecieć. W sumie policja mogłaby podbiec do barierek i wystrzelać chłopaków. W dość ciekawym miejscu skończył się ten gameplay, poczekam na opinię innych a nóż mi coś zaświta.
muore il bandito, la mafia vive
Może to jest most zwodzony. Vito zobaczy nadpływający statek, wyjdzie z samochodu, że niby się poddaje i w tym momencie most zacznie się podnosić
"Człowiek, który chce zbyt dużo od życia ryzykuje, że straci absolutnie wszystko. Natomiast człowiek który zbyt mało chce, może w ogóle nic nie dostać."
A ja stawiam, że jest to filmik po nieudanej misji. Chodzi o to, że po pomyślnym zakończeniem misji jest inny filmik niż ten.
Obrazek
a ja bym powiedział że zasłonią się samochodem wysiądą z niego i zaczną strzelać:P:P Skoro w grach wszystko możliwe ..
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
bananmaciek napisał(a):
A ja stawiam, że jest to filmik po nieudanej misji. Chodzi o to, że po pomyślnym zakończeniem misji jest inny filmik niż ten.

Nieudanej misji? Sam widziałeś że ten grubas postrzelił Henry'ego w cutscence...więc nie może być nieudana...
Ale być może ''nieudanie'' misji powoduje coś innego, coś czego nie pokazano na gameplayu :-o
A może tak ma być, tzn. taka jest fabuła. :D
Wszyscy wpadną do paki, a później koledzy ich uwolnią :D
"Przyjaźń to G***o" - Sam
punisher3456 napisał(a):
A może tak ma być, tzn. taka jest fabuła. :D
Wszyscy wpadną do paki, a później koledzy ich uwolnią :D

Masz na myśli napad na więzienie? To troche nierealne...
Może to ostatni film z gry... :-D
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
A ja myśle że gdy część policjantów podejdzie aby ich zabrać (to przecież konieczne) auto nagle ruszy i przejedzie przez barierę samochodów. Pościg będzie dalej trwał. Ale czy tak będzie na pewno dowiemy się gdy wyjdzie Mafia 2.
Paziu napisał(a):
Może to ostatni film z gry... :-D

Nie... to było zbyt proste... nie dało by do myślenia...
Edit: Dało by... nie łam przepisów ruchu drogowego :-P
Może tak.Vito się zatrzymuje,a policjanci podchodzą żeby go skuć.On nagle ich zabjia (Przejeżdża/Strzela)i zaczyna lecieć w strone barykady..albo w jakąś "szpare",gdzie policjanci nie zastawili samochodem.On w wyżej wymienioną wlatuje,przejeżdża,i pościg trwa dalej...
Wiem,trochę głupie,ale nic innego mi nie przychodzi do głowy..
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ave Metal!
Jestem Ateistą!
Zostaw Gadu-Gadu, przejdź na Obrazek AQQ
Może wszyscy się schylą w samochodzie i Vito "przebije" się przez jeden z radiowozów, a pózniej pościg potoczy się dalej.
Murphy był optymistą.