Co zrobi Vito?

Nie tylko szybę można przestrzelić ;-)
Być może, w tym momencie otrzymamy możliwość kontrolowania Vita, a więc to, co stanie się później będzie zależnie wyłączne od nas :roll:

PS Jakoś nie specjalnie pamiętam tą scenę z konkretnego gameplayu... czy mógłby ktoś podać do niego link? :-|
Krystian napisał(a):
PS Jakoś nie specjalnie pamiętam tą scenę z konkretnego gameplayu... czy mógłby ktoś podać do niego link? :-|

http://www.youtube.com/watch?v=-sIAEH6YXSw
muore il bandito, la mafia vive
Scaletti napisał(a):
a ja bym powiedział że zasłonią się samochodem wysiądą z niego i zaczną strzelać:P:P Skoro w grach wszystko możliwe ..

O ile dobrze pamiętam policjanci byli z obydwu stron więc raczej odpada...

A moze będzie przepływał statek i na niego wskoczą? Nie wiem, mam nadzieje że nie pokażą co się stanie dalej, chce się tego dowiedziec po premierze, grając.
Broomek napisał(a):
A moze będzie przepływał statek i na niego wskoczą?

Nagle wyskoczą z samochodu na statek? Z postrzelonym Henrym w brzuch?

Nie wiem, mam nadzieje że nie pokażą co się stanie dalej, chce się tego dowiedziec po premierze, grając.

Na pewno tego nie pokażą ;-)
Koncepcja winseba wydaje mi się najbardziej prawdopodobna. A przynajmniej najciekawsza, podobne sytuacje miały miejsce w epizodzie 'szczęściarz' w jedynce ;)
"Jeśli zbyt długo patrzysz w czeluść,
Czeluść zaczyna patrzeć w Ciebie." - Fryderyk Nietzsche
winseb napisał(a):
Może to jest most zwodzony. Vito zobaczy nadpływający statek, wyjdzie z samochodu, że niby się poddaje i w tym momencie most zacznie się podnosić

a więc... zakładając, że sztuczna inteligencja w grze jest na zaawansowanym poziomie to policja raczej nie usatwi się w ruchomej części jezdni. Wychodzi z tego, ze to Vito i spółka stoją na środku mostu... więc wyskoczą na statek :-P
Albo mogliby wyskoczyć na statek - albo po prostu będzie takie coś (jak to ktoś wspominał), że most zacznie się 'wzwodzić' :-D (lol most (w)zwodzony), wtedy zapanuje chaos i jakoś chłopaki to wykorzystają i albo jakoś wskoczą na statek, albo do wody, choć to mało prawdopodobne z rannym, po drugie ten most na zwodzony nie wygląda. Może być też coś takiego, że po prostu chłopcy się poddadzą i jak ktoś też mówił, może być misja ucieczki z więzienia - reszta bandy by pomagała - w końcu co to za problem rozdupcyć komisariat i wyciągnąć swoich chłopaków.
lol
piksel169 napisał(a):
Może być też coś takiego, że po prostu chłopcy się poddadzą i jak ktoś też mówił, może być misja ucieczki z więzienia - reszta bandy by pomagała - w końcu co to za problem rozdupcyć komisariat i wyciągnąć swoich chłopaków.

Mafia nie ryzykowałaby ataku na więzienie, to skończyłoby się źle dla interesów. Więc tak jak wcześniej wspomniałem, to nierealne.
Albo po prostu Don nas wykupi z Policji - mógłby to być taki ciekawy wątek. Policja nas złapała, Don daję kopertę komuś wysoko postawionemu w Policji, wtedy my wychodzimy. Ale za to sprawa na jaw wychodzi i robi się szum w gazetach, radiu, wśród przechodniów. Byłoby to fajne urozmaicenie.
lol
Ja wiem jedno na pewno.
Nikt tu nie będzie wyskakiwał na żaden statek? Wy jesteście normalni? (to zdanie nie ma nikogo urazić) :mrgreen: Wiecie jaka to wysokość? Skakanie z 1 piętra to już lekki hardkor, a Wy tu mówicie o takich wysokościach. Z mostu do wody ten nie zeskoczą, to nie GTA, chociaż spójrzcie: w GTA IV nawet jak spadniesz z niedużej wysokości to możesz się zabić. A jeszcze, pamiętacie Mafię 1? Próbował ktoś skoczyć na statek z podniesionego mostu? Jak nie to spróbujcie.
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Fajnie by było trochę pobyć w areszcie :-P
Czyżby powrót do "Chłopców z ferajny"? :-)
Z tego co pamiętam, główny bohater siedział w więzieniu ze swoim szefem :-)
Ta. Były by mini gierki - gotowanie itp. :-P
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Najciekawszy byłby prysznic xDD
Obrazek