Co zrobi Vito?

Ja już nie mam pomysłów.Przecież ta gra ma być realistyczna więc nie możemy się chyba jakiś niemożliwych wyczynów spodziewać.Jak przyjdzie mi coś sensownego do głowy to napisze
wawrzus napisał(a):
Może wszyscy się schylą w samochodzie i Vito "przebije" się przez jeden z radiowozów, a pózniej pościg potoczy się dalej.

Mam dokładnie tą samą myśl.

Proponuję Zobaczyć minutę 14:50, o tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=83AerGI4b_Q
Możecie zauważyć oraz usłyszeć przeładowanie karabinu przez naszego przyjaciela.
Masz racje, po drugie widać jak Vito wrzuca bieg. Ale 1-ke czy wsteczny? Tego pewnie dowiemy się 24 Sierpnia. Btw. Hiszpania Została 1 minutę temu Mistrzem Świata!!!
Obrazek
Znając gry i sądząc po zachowaniu Vito będzie próbował przebić się przez blokadę.
"Wychowany na twoich słowach dopadnie cię morderca."-Pablopavo
Ja tak myśle (może to chore ale każdy ma własne zdanie) Vito i reszta zostaną aresztowani, a następnie za kaucją zostaną przez kogoś uwolnieni ! :-)
Keep your friends close, but keep your enemies closer. - The Godfather
Sollozzo, nie sądzę, aby tak było. Czemu? Ponieważ są to Mafiosi, a jeśli policja miałaby u siebie dwóch Mafiosów, nie oddała by ich "ot tak", za kaucją.
Możliwe, że będziemy musieli sami uciec z więzienia...
Ale możliwe będzie tak, jak mówią wawrzus i inni :-)

Zresztą - każdy ma swoje zdanie ;-)
Na pewno ktoś w tym temacie ma rację.Na 90% jestem pewien że Vito przebije blokadę a Joe będzie ostrzeliwał policjantów.
Obrazek
Dokładnie. Vito przebije się przez blokadę ( cut scenka ) a potem będziemy musieli uciekać, a Joe będzie ich ostrzeliwał, również mam taką wizję ^^.
Live or die - make your choice...
Śmiałbym się jakby to był koniec gry i w tej strzelaninie Vito umrze xDD
"Człowiek, który chce zbyt dużo od życia ryzykuje, że straci absolutnie wszystko. Natomiast człowiek który zbyt mało chce, może w ogóle nic nie dostać."
Nie to na pewno nie koniec gry ;-) Ta misja to zalapuje sie gdzies po pierwszych misjach ;-) tak gdzies przed polowa gry.Co do tej misji to na starym filmiku jest zima a teraz zmienili chyba na lato.Jeszcze to sprawdze.
Obrazek
Na końcu filmiku widać jak Vito wykonuje ruch (prawdopodobnie wrzucenie biegu), więc będze próbował uciec.
Temat już jest nieaktualny - graliśmy w ten rozdział i misja jest inaczej rozwiązana - przynajmniej w tym momencie, o którym mówimy. Najwidoczniej ta cutscenka albo została stworzona tylko na potrzeby E3, albo została usunięta w końcowej fazie produkcji gry.
A może z wersji, w którą graliście usunięto to, co widzieliśmy na E3 :D ?
"Chicago i Capone byli siebie godni. Do nauki tańca potrzeba pary, a miasto i Al byli stworzeni dla siebie" - Robert J. Schoenberg
Inaczej rozwiązana? Czyli jak? =P
Po prostu tego nie było, pojechaliśmy normalnie tam gdzie mieliśmy na początku jechać.