Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Dziewka robi wrażenie... będącej na haju :-P
Ten tępawy uśmieszek, jakiś spadający pierz i kask na główce.
Dziewczyna się najadła space cake'ów =D

Dam 6/10, bo nieciekawie to wygląda.

@DOWN: Dobrze na oczy widzisz? Prześpij się, bo chyba oczy Ci się przemęczyły :roll: .
Argumentacja jest istotnym elementem tej gry, a nie opisywanie czegoś, co i tak wszyscy widzą...
Obrazek
murzyn z otwartą gębą 8/10
Linkin Park, czasem zdarzy mi się ich posłuchać 7/10
Obrazek
:shock:
Czterdziesty siódmy avek RG13-tki :-P
Jakiś emo-pedał, czyli samo ZUO.
Nie rozumiem tej manii ustawiania coraz to innych avków i sygnatur. No ale żeby emo-pedała wbić, to już hardkor!
3/10
Obrazek
Avatar XtravaganZy jest chyba najlepszy na całym forum :-D Murzyn w słomianym kapeluszu z szeroko otwartymi ustami. Bardzo śmieszy i świadczy o dużym poczuciu humoru posiadacza. Co tu dużo pisać, 10/10!
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
@XtravaganZa
Zastanawiam się na jakiej podstawie stwierdzasz, że jest to emo, gościu jest do Ciebie obrócony bokiem, a twarz ma odwróconą, więc raczej nie możesz stwierdzić, czy jest to "emo-pedał". No chyba, że potrafisz na podstawie czarnych włosów i koszulki w biało-zielone paski ;-)

Co do Al'a jak zawsze 10/10
Obrazek
taaaa, któryś już z kolei Twój avatar, patrząc na ten, dochodzę do takiego wniosku: WRÓĆ DO ANGELINY I NIE ZMIENIAJ NIC :D. Ten mi się średnio podoba, 5/10
9.08.11, Ergo Arena, Sopot - Ozzy Osbourne
10.08.11, Spodek, Katowice - Judas Priest - Metal Hammer Festival
Hehe, jutro będzie kolejny ;-) ale nie będzie to kobieta
Podoba mi się ta dziewczyna :mrgreen: 10/10
Obrazek
Nawet nie można przypuszczać co to za facet, 6/10 ;-)
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Joe i napis mafi 2 pod spodem 8/10

Super, ale po co pisać to co widać, trochę może obszerniej by przydało się opisać avatar? Ten apel jest do wszystkich oczywiście. //dosia92
Logo Linkin Park.. piękne, idealne, cudowne! 10000/10!
The Stig! Bardzo fajny avatar, jako, że wielkim fanem Top Gear daję 10/10 :)
Ach świetny avatar. Uruk-Hai z Władców Pierścieni. Widać że jesteś fanem tego filmu. Nie ma co tu dużo gadać: 10/10!

Dodam jeszcze, że avatar jest zbyt wielki. Wolałbym żeby był mniejszy tak jak kiedyś ;).
Obrazek
niezły avek ale dam 6/10
Obrazek
Hmmm... Twój avek oceniam na 7. Mikrusy stojace (bodajże) na parkingu. Twoje zamiłowanie do Mikrusów kojarzy mi się z pewnym uzytkownikiem - Jogusiem DeFiut... Eee... To znaczy DeFiat ktory też uwielbiał samochody. Pod względem graficznym To całkiem nieźle.
Obrazek