Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Widzę, że masz nowy awek, więc pozwolę sobie ocenić. :->
Mi się nie podoba. Jakaś emo-dziewczynka (emo-martynkopodobne), niewiadome ujęcie, smutna, szara i beznadziejna. Sam awatar mały.
Takie "paniusie" z pierwszego lepszego ujęcia, smutne i czarno-szare źle mi się kojarzą i ogólnie mi się nie podobają, a więc oceniam na: 1/10. Przykro mi...
Wypowiem się jeszcze co do avka. Tu masz link do pani ze zdjęcia :)) http://www.maxmodels.pl/majusss,0.html
Raczej nie jest to emo-martynkopodobne :))
Co do wymiarów, chciałem, żeby avek nie przedstawiał więcej niż sygnatura, więc musiał być wymiarów 80x80

Dobra co do avka, rozmiary też nie są powalające, więc nie wiem czemu czepiasz się mojego :)) ale ogólnie może być 6/10
Obrazek
Nie podoba mi się ten avek, poprzedni był lepszy (ten z Angeliną Jolie) 3/10
Obrazek They never fight alone...
fajna blondynka 10/10
Ciekawy avek, podoba mi się zarysowana postać gangstera z thompsonem na tle jakiegoś miasta :) 9/10
9.08.11, Ergo Arena, Sopot - Ozzy Osbourne
10.08.11, Spodek, Katowice - Judas Priest - Metal Hammer Festival
Ten awatar jest taki... subtelny :) Poza tym w dobrej pozycji kobieta koło drzewa. 8/10
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Mmmmmmm..... ale laska, normalnie jak Afrodyta :)) . Lepsza od tej twarzy z zaciekami (wcześniejszy avek). Dam 10/10, a dlaczego, to wiadomo ;)

@DOWN:
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Al Bundy, co tu dużo mówić :P 10/10

@UP: wiem dlaczego dałeś 10, bo Ci się ciepło zrobiło :P
Bruce Dickinson - i wszystko jasne, genialny wokalista Ironów, miałem okazję dwa razy ich zobaczyć, 10/10
Bardzo ładna blondynka :-D 10/10
O , nie oceniałem jeszcze tego avatara ;-) . Fajny, zapewne okładka z płyty Metallicy, 9/10
Obrazek They never fight alone...
W mojej ocenie nic się nie zmieniło co do tego avatara 10/10
Avatar skopiowany od użytkownika slacker7 :evil:
1/10
I tak zawyżone :-|
Obrazek
Ja już miałem przyjemność oceniać ów avatar, 9/10.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Tak jakoś mnie to nie przekonuje, Joe robi głupi uśmieszek, a pod nim napis, którego, w mojej ocenie, mogłoby nie być ;-) 6/10