Postanowiłem , że nie będę już szastał takimi dobrymi ocenami bez powodu , ale ten avatar zasługuje na 10. Nie jest tak szokujący jak tamten. Powiem nawet : jest miły. Wydaje mi się jednak , że to nie pierze tylko woda. Pierze czy woda , daję 10.
Bleeeee Szkarlet "Szkaradna" Dżohanson. Potworna kobieta, nie wiem co ludzie w Niej widzą... Mnie odraża. 2/10 EDIT: Fuuuuuj! Nie, no nie mogę na Nią patrzeć... Aż ciary przechodzą po plecach!
Bleeeee Szkarlet "Szkaradna" Dżohanson. Potworna kobieta, nie wiem co ludzie w Niej widzą... Mnie odraża. 2/10 EDIT: Fuuuuuj! Nie, no nie mogę na Nią patrzeć... Aż ciary przechodzą po plecach!
Co to ma być? Czy wy wiecie na czym polega zabawa?
Awatar Kasi bardzo mi sie podoba. Kot z papierosem, nieodłączny element MafiaTown. Ma odpowiednie wymiary, nie za duży ani nie za mały. Brakuje tylko ramki, ale w tym przypadku to nie przeszkadza
Jakaś pani, ale mi się nie podoba. Taka sztuczna, wypicowana, tony makijażu, kojarzy mi się z Dżoanną Krupą, której nienawidzę. Zresztą na MT ostatnio same kobiety się w avatarach pojawiają. Słabo: 1/10.