Han27 napisał(a):
W pełni się zgadzam. Zaskoczyło mnie, ale jednocześnie bardzo ucieszyło, że takie niestety, głupie "teksty" są tutaj ostro tępione. Na innych forach spotykałem się z tym, że traktuje się to naturalnie a nawet popiera. Nie chcę Cię obrażać, ale pohamuj się czasami i nie pisz takich głupot
Ale pisałeś do mnie, czy do Yogiego? :P Bo nie zrozumiałem tej końcówki...
Co do mojego pomysłu - ja właśnie chciałem napisać na koniec, że po prostu go zabiją, ale uznałem, że będzie to zbyt proste i ten gwałciciel za mało by cierpiał... Więc - przypomniało mi się, jak traktuje się gwałcicieli i pedofilów w więzieniu (na szczęście nie z autopsji :P), ale skąd niby Vito miałby wtyki w więzieniu, żeby gościa od tak sobie wsadzić do celi z gośćmi, którzy zrobią sobie z gwałciciela "panienkę". Więc po prostu dodałem końcówkę, że jakoś zawlekliby go do po prostu np. klubu gejowskiego (o ile takie istniały w latach '50), żeby się nim zajęli ;>
Sądzę, że nie było w tym co napisałem czegoś co mogłoby u niektórych wywołać, sam nie wiem, szok? Niesmak?
BTW - bez przesady z tą powagą, bo nie rozmawiamy to o kolejnej encyklice papieża, tylko o grze komputerowej ;) (z poważną i dojrzałą fabułą, ale zawsze grze komputerowej, która ma bawić i przynosić radość) - to tak apropo tej powagi na forum :P