Zbir
357
Pamiętam w 3 klasie podstawówki jechaliśmy na wycieczkę że tak powiem 2 tygodniową do Łeby teraz jestem w 1 Gimnazjum czyli było to 4-5 lat temu :p
I tam miałem własnie Nokie 3510i :S
Ziomek kozaczył przed dupami z 3110 (dobrze mówie?) a ja kolorowy ekranik i PRO :d
@ Bananmaciek :
Kumpel miał SPV M3000 z dotykiem pierwsze z telefonów z dotykowym ekranem..
Dał kumpeli ona raz palcem na ekran i telefon się zepsuł siadł ekran.
Co do rozwalania telefonów kiedyś byłem w parku z ekipą i kumpela zabrała mi klucz a ja jej telefon..
No i nic, nic, nic.. Nagle smyczą z kluczami mi przez plecy.. Klucze odciśnięte miałem przez całe wakacje...
Obróciłem się (z racji że był to park) rzut z całej siły w Park telefon poleciał z 10 metrów i klasycznie rozpierdzielił się na drzewie nie było co zbierać...
Jednak droga koleżanka złożyła go do kupy :p
I tam miałem własnie Nokie 3510i :S
Ziomek kozaczył przed dupami z 3110 (dobrze mówie?) a ja kolorowy ekranik i PRO :d
@ Bananmaciek :
Kumpel miał SPV M3000 z dotykiem pierwsze z telefonów z dotykowym ekranem..
Dał kumpeli ona raz palcem na ekran i telefon się zepsuł siadł ekran.
Co do rozwalania telefonów kiedyś byłem w parku z ekipą i kumpela zabrała mi klucz a ja jej telefon..
No i nic, nic, nic.. Nagle smyczą z kluczami mi przez plecy.. Klucze odciśnięte miałem przez całe wakacje...
Obróciłem się (z racji że był to park) rzut z całej siły w Park telefon poleciał z 10 metrów i klasycznie rozpierdzielił się na drzewie nie było co zbierać...
Jednak droga koleżanka złożyła go do kupy :p
"To ciach babkę w piach... A teściową w klatkę piersiową."