dość nie pewna informacja, zważywszy na to, iż na okładce jest Vito, jakieś tło które ma pasować, a nie połączenie czegoś dla fanatyków mafii. To zwykła okłada nie doszukujmy się cudów.
Ja też tam widzę tylko 'ex-mobst', bo reszta to jakieś niewyraźne urywki liter, więc nie wiem, czego ty się tam chcesz doszukiwać. Dla mnie to jakiś zbieg okoliczności.
ja sądze że nie będzie toma w mafii, i nie powinno być, no bo jeśli ci kolesie z mafii 1 tam pod koniec go zabijają i są bardzo podobni do tych z dwójki, więc chyba nie będziemy kontynuowali historii rodziny salieri, prawda?
Mnie dziwi czemu wszyscy tak wspominają o panu Angelo w kontekście mafijnym. Moim zdaniem jeśli już bohater z jedynki pojawi się w dwójce to raczej jako jakiś smaczek. Pamiętacie czym zajmował się Tommy po zmianie danych osobowych i miejsca zamieszkania? Tak, tak - był kierowcą ciężarówki. A Mafii 2 sporo misji dzieje się w jakichś fabrykach, halach itp. więc nie zdziwię się jeśli trafimy w takiej hali na znajomo wyglądającego kierowcę - wtedy jakiś dialog czy coś w tym stylu. Bądź w jednej misji porwiemy np. cieżarówkę z kierowcą i kto będzie tym kierowcą? W końcu Tommy zmienił miejsce zamiszkania.
Nie mówię, że ma być nieuczciwy czy mieszać się w sprawy mafijne. Po prostu przypadkowo trafi na miejsce akcji i tyle (będzie sobie palił papierosa w hali, w której dojdzie do strzelaniny chociażby) . Lub go sterroryzujemy i zmusimy do przejażdżki
ale po co wam połączenie tych dwóch gier. Nie wiem na jakiego wacka chcecie na siłę wciskać w życie Vito Tommego, który w Mafii 2, wg Mnie w ogóle nie istnieje.
Panowię powiem tak napewno żadnych ucieczek Salieriego z więzienia nie będzie to po 1 ucieczki , więc jesli zrobił to Salieri to z więziena zarządził ludźmi był dość wpływową osobą i bardzo szanowaną Salieri więc Eddie i Joe mogli zrobić dla niego przysługe : ). Myślę że będa jakieś smaczki tak myślę ale nie spodziewajcię się , że na każdym kroku będzie jakieś powiązanie chcą zrobić nową fabułe od nowa nie było by sensu ciągnąć tamtej i bardzo dobrzę niech ta gra ma coś w sobię czego nie ma mafia ale jestem wręcz pewien że będa jakieś smaczki z jedynki ta gra naprawdę będzie oddawała dobry klimat mafiijny nie to co w gta mafia to co innego gta owszem też naprawdę dobra gra ale zazwyczaj jest długa i dużo misji jest prawie takich samych a w mafii 1 jedyncę było dużo zwrotów akcji i nie spodziewanych wydarczeń.
Panowie a przypadkiem Kiedy Tom siedział w celi nie mówił, że zmienił tożsamość? Nie koniecznie ujrzymy go jako "Angelo". Kiedy odpowiada gangsterowi w jego głosie słychać pewne załamanie, może dlatego, że nie wie kim są obcy albo zdziwił się kto zna jego stare nazwisko